Carlsbergbyens nye hotel er en hyldest til det gamle København

Bygningen var engang en del af Carlsberg-bryggeriet, men er nu forvandlet til et 4-stjernet hotel.

Hotel Ottilia
© Hotel Ottilia

Moderne design i historisk bygning

Hotel Ottilia har slået dørene op til et luksushotel i hjertet af Carlsbergbyen. Bygningen var oprindeligt en del af selve Carlsberg-bryggeriet og det er med særlig respekt for historien, at det nye hotel er bygget i de gamle rammer.

Bygningen er nemlig fredet og derfor er alle væsentlige elementer bevaret. Designet af det nye hotel genfortolker historien og inkorporerer den rå og industrielle stil, i et moderne og luksuriøst design.

Hotel Ottilia
© Hotel Ottilia

Tro mod den oprindelige arkitektur

I det oprindelige tårn er der bygget suiter, så gæsterne kan overnatte i et luksuriøst tårnværelse.

På forsiden af bygningen hænger 64 ikoniske guld-skiver med en diameter på 2,2 meter.

Skiverne er fredede og designet af værelserne er udført med respekt for den oprindelige arkitektur, hvorfor vinduerne er lavet som smalle rektangler på hver side af skiven. På modsatte side findes 64 tilsvarende runde vinduer, hvor der i de tilhørende værelser er speciallavede sofaer, så gæsterne kan slænge sig i halvmånen og nyde udsigten.

Selve navnet - Ottilia - er også en hyldest. Ottilia er nemlig navnet på Carl Jacobsens (søn af Carlsberg-grundlæggeren J.C. Jacobsen) hustru.

Hotellet rummer 155 eksklusive værelser og suiter.

Hotel Ottilia
© Hotel Ottilia
Hotel Ottilia
© Hotel Ottilia

Økologisk brunch med alt hvad hjertet begærer

Gæsterne på hotellet kan stå op til en overdådig morgenmadsbuffet, som oven i købet er økologisk.

Morgenmaden serveres på toppen af hotellet, i de smukke lokaler til den italienske restaurant Tramonto, der har en helt fantastisk udsigt.

Men faktisk behøver du ikke bo på hotellet for at få adgang til en lækker brunch, man kan nemlig sagtens booke bord, selvom man ikke overnatter, og nyde en økologisk start på dagen med udsigt ud over Københavns tage.

Hotel Ottilia
© Hotel Ottilia
Hotel Ottilia
© Hotel Ottilia