Ny restaurant med Københavns muligvis bedste udsigt

Midt i januar bliver Carlsberg Byen en restaurant rigere, der byder på italienske solnedgange og nok byens bedste udsigt.

tramonto restaurant københavn carlsberg hotel ottilia
© Tramonto

Tramonto

På toppen af det nye Hotel Ottilia i Carlsberg Byen vil gæster fra nær og fjern kunne nyde en autentisk italiensk menu, god vin og selvfølgelig et udvalg af Carlsbergs sortiment.

Tramonto, som restauranten hedder, byder på en unik kulinarisk oplevelse med en enestående udsigt over København og Carlsbergs mange historiske bygninger. Tramonto ligger på toppen af to fredede bygninger i Carlsberg Byen og skaber derved en bro mellem nybyggeriet og de gamle, ikoniske bygninger i Carlsberg Byen.

tramonto restaurant københavn carlsberg hotel ottilia tagterasse
© Tramonto

Høj som lav og tyk som tynd

Jonna og Jerry Kadriev, der skal drive Tramonto, er absolut kendte med restaurantscenen i København, da parret har drevet den italienske restaurant La Rocca de sidste 18 år. Her er de kendt for deres kærlighed til det autentiske italienske køkken og hjertelige, sydlandske stemning.

Det er netop på det præmis, at de åbner Tramonto. Her skal der være plads til alle - høj som lav og tyk som tynd. Så snart man træder ind ad dørene, vil man blive mødt med den familiære varme og gæstfrihed, som italienerne netop er så kendte for.

tramonto restaurant københavn carlsberg hotel ottilia tagterasse
© Tramonto

Hjemmelavet og importeret

Tramonto kommer til at byde på et udfordrende menukort, der kombinerer klassiske italienske retter med den nordiske stil og elegance. Som i ethvert italiensk køkken med respekt for sig selv er alt fra brød og pasta til mozzarella hjemmelavet, mens Tramonto vil eksperimentere med at dyrke krydderurter og egen humle på tagterassen. Vinkortet består af restauratør-parrets egen import fra Italien, der sigter efter en kvalitet i samme kaliber, som der findes på menuen.

tramonto restaurant københavn carlsberg hotel ottilia tagterasse
© Tramonto