5 flotte og farverige badeværelser

Sæt kulør på tilværelsen med farver i dit hjem – vi har fundet fem flotte og farverige badeværelser, du kan lade dig inspirere af.

En lyserød drøm

Hvis du er til lyserøde nuancer, men ikke vil have et decideret romantisk badeværelse, kan du gøre som her. Indret dit badeværelse med en firkantet vask og et ukompliceret armatur uden snirklede detaljer. Et armatur i messing passer virkelig godt til den lyserøde farve!

Hotel-badeværelse med blå-grønne klinker

Er du mere til varme og kraftige, markante farver, kan du lade dig inspirere af dette badeværelse fra The Williamsburg Hotel, der ligger i Brooklyn. De blå-grønne klinker bliver endnu flottere, når der er valgt et armatur i messing.

Pastel-grøn minimalisme

Dit badeværelse vil ofte virke større, hvis du bruger lyse klinker, og hvis du ikke bruger de samme klinker eller den samme farve fra gulv til loft. Har du for eksempel et vindue som på billedet her, er det naturligt, hvor klinkerne skal stoppe. Vil du bevare minimalismen på dit badeværelse, skal du helst undgå "larm" fra for mange andre farver. Her giver de sort/hvide omgivelser plads til den smukke pastel-grønne farve.

Blåt palme-tapet

Kan du lide et mere dekorativt udtryk på dit badeværelse, er det oplagt at vælge et tapet med et fint, farvet motiv. For eksempel et blåt tapet med motiv af palmer, der her på billedet fungerer godt i samspil med de sorte klinker under sig.

Få farve på dit lille badeværelse

Har du et lille badeværelse, kan det være svært at bruge farver, uden at badeværelset kommer til at virke endnu mindre. Du kan vælge kun at male endevæggen og lade de andre vægge være hvide – så fremstår badeværelset flot uden at

Relaterede Artikler