Terrasse med lounge møbler.
© Pia Enghild

12 fantastiske uderum

Få her inspiration til at skabe et stemningsfyldt og fantastisk uderum med plads til hygge, afslapning og grill.

Drøm dig væk mens vi venter

Vi venter på solens varme, sommerblomsterne der springer ud, fuglene der synger - vi venter på sommer!

Skab et uderum med grønne, frodige planter og lækre havemøbler, hvor der er mulighed for hygge, afslapning og grillfester med familie og venner. Skab et paradis i forlængelse af huset, hvor du har et frirum.

Drømmer du om et loungeområde, en smuk terrasse, et udekøkken, små hyggekroge, en lille altan eller mange spisepladser? Det er kun fantasien, der sætter grænser. Lad dig inspirere at disse 12 skønne uderum og skab dit eget stemningsfulde og fantastiske uderum.

Storby og natur i harmoni

I hjertet af København er natur og byliv forenet på smukkeste vis. Se flere billeder fra det dejlige uderum her.

Nyd solen i læ

I det smukke kubusformet hus falder lyset flot blandt træsøjlerne. Det skønne uderum giver beboerne mulighed for læ, skygge og sol, alt efter hvad der ønskes. Se flere billeder her.

Rå og moderne lejlighed

På Holmen ligger lejligheden, hvor denne skønne terrasse hører til. Med den lækre udsigt over vandet kan man rigtig drømme sig væk til sommervarme. Se flere skønne billeder her.

Frodig og grøn stemning på terrassen

Med lounge-møbler, grønne planter der snorer sig om terrassen og guldfiskedam, er denne have en oase uden lige. Se eller gense billederne her.

Uffe Buchards lejlighed

Fra Buchards lejlighed finder vi en skøn udsigt over kødbyen, som kan nydes på denne hyggelige og minimalistisk indrettet altan. Se flere billeder fra lejligheden her.

LÆS OGSÅ: Slap af i den populære Adirondack-stol
Mangler du en rigtig flyder til terrassen? Så er den amerikanske adirondack-stol måske noget for dig. Her får du en vejledning og tegning så du selv kan bygge en adirondack stol.

Idylisk stemning

Denne idylliske bolig er indrettet i bedste countrystil. Med højt til himlen og et stenkast fra havet er der blevet skabt et fristed, som emmer af sommer og sol. Se den fine indretning her.

Inviter til middag på terrassen

Det varer (forhåbentlig) ikke længe før sommervarmen for alvor slår igennem. Læs denne guide og få inspiration til, hvordan du skaber stemningsfulde aftentimer i dit uderum.

Væksthuse og orangerier

... Er mange danskeres drøm at have i haven. Om det skal bruges som et supplement til haven, uderum eller et fristed er helt op til dig – kun fantasien sætter grænser. Se her 8 fine forslag til, hvordan du kan indrette dit orangeri.

Et flydende hjem i storbyen

Med en udsigt og uderum i kontant varierende omgivelser, giver dette eksklusive hjem mulighed for, at slå sig ned i netop de omgivelser man ønsker. Uderummet er enkelt indrettet med glasgelænder, så det ikke tager fokus fra den skiftende udsigt. Se husbådens fine indretning her.

Fantastiske omgivelser i Italien

Borgen, som parret bor i, er omgivet af skønne omgivelser og små hyggekroge. Den store svømmepool og de bløde lounge-møbler er med til at gøre terrassen til et fristed uden lige. Se mere fra den eventyrlige ridderborg her.

Kystvilla med udsigt

Man skulle ikke tro det, men denne terrasse er beliggende på Sydfyn. De lyse loungemøbler står på en zone af mørke, hårdtbrændte teglklinker – denne kombination skaber en skøn kontrast på terrassen. Se eller gense den utrolige kystvilla her.

Et imponerende skovpalæ

Den flotte pool er vi mange der længes efter – særligt i sommermånederne. Ved det fine lyseblå vand kan ejerne få flere timer til at gå. Læs mere om palæet her, og se dets flotte skandinaviske indretning.