Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Design Awards 2019: Her er alle de nominerede

For 6. år i træk er Danmarks fire stærkeste bolig- og designmagasiner gået sammen om at uddele årets største designpriser.

Årets designfest

BO BEDRE, Bolig Magasinet, Nordic Living og Costume Living går sammen om at fejre det absolut bedste i dansk design. Vinderne bliver kåret ved en storstilet prisuddeling på Bellevue Teatret nord for København 3. september.

Sådan kårer vi vinderne

Redaktionerne på Bolig Magasinet, BO BEDRE, Nordic Living og Costume Living har udvalgt de nominerede, mens et dommerpanel udvælger vinderne i de viste kategorier. Derudover kåres Årets Ildsjæl, og der uddeles en række specialpriser.

I år introducerer vi tilmed to nye grønne priser, hvor vi hylder produkter og brands med et særligt bæredygtigt fokus.

Se alle de nominerede herunder

Årets Comeback

Der ligger mange glemte skatte i skuffer og arkiver, hvilket de senere års mange relanceringer vidner om. Prisen går til et stykke design, der lander rigtigt i sin nye kontekst og tid. Se de nominerede her.

Årets Møbel

Prisen gives til et møbel, som er afklaret både æstetisk, funktionelt og teknisk. Det skal være originalt samt have en høj og gerne lang brugsværdi. Se de nominerede her.

Årets Upcoming

Prisen går til en person eller et brand, som de færreste havde hørt om før 2017/2018, men som i det forgangne år for alvor stillede sig op på designscenen. Se de nominerede her.

Årets Lampe

Prisen gives til en lampe, der forener god formgivning, nytænkende materialevalg og optimal belysning, der fungerer naturligt i et moderne hjem. Se de nominerede her.

Årets Design

Prisen gives til design, der manifesterer nytænkning, kreativitet og omtanke i forhold til livet og hverdagen i boligen i dag og i fremtiden. Se de nominerede her.

Årets Kunsthåndværker

Prisen gives til en designer, der mestrer sit håndværk og med kreativ tæft formår at overraske og nytænke sit felt. Se de nominerede her.

Årets Rumdesigner

Prisen gives til den person eller virksomhed, som indretter rum, der skiller sig originalt eller opfindsomt ud. Se de nominerede her.

Årets Designer

Prisen går til en designer, der har sat et tydeligt aftryk på designscenen med karakteristisk, originalt og holdbart design. Se de nominerede her.

Årets Grønne Produkt

Prisen for Årets Grønne Produkt går til et produkt, der med innovation og omtanke er med til at gøre hverdagen mere bæredygtig. Se de nominerede her.

Årets Grønne Brand

Prisen for Årets Grønne Brand går til et brand, der arbejder med recycling, upcycling eller cirkulær produktion. Se de nominerede her.

Relaterede Artikler