Lakrids by Bülow Slow Crafted
© Lakrids by Bülow

Johan Bülow vender tilbage til rødderne med ny lakrids-linie

.... og tilfører bæredygtige tiltag.

15 års jubilæum

Tilbage i 2007 grundlagde Johan Bülow Lakrids by Bülow og revolutionerede danskernes forhold til lakrids. I år markerer dermed brandets 15 års jubilæum, og det bliver blandt andet fejret med en ny produktlancering.

Den nye økologiske Slow Crafted-serie er en permanent tilføjelse til Lakrids by Bülow-porteføljen og er baseret på den originale opskrift, som grundlæggeren Johan Bülow kom frem til, da han på Bornholm i 2007 gik i køkkenet og besluttede sig for at finde frem til den ultimative lakrids-opskrift.

– Som ung havde jeg en drøm om at genopfinde lakridsen og løfte den til en gourmetoplevelse, så jeg brugte et helt år i min mors køkken på at perfektionere og ramme den perfekte opskrift. Jeg har længe drømt om at genintroducere denne originale opskrift, der er baseret på en tilberedning i mindre lakridsbatches. Jeg er stolt over, at vi nu endelig kan tilbyde endnu en gourmetlakrids-oplevelse til lakridselskere over hele verden, siger han.

Slow Crafted er som navnet antyder en lakrids fremstillet gennem en tålmodig metode, hvor massen forsigtigt koges ind over fire timer. Herefter hviler massen i 24 timer, og æltes i hånden, hvilket giver lakridsmassen en rig og karamellignende tekstur.

Lakrids by Bülow Slow Crafted genbrug af glas

Glassene fra Slow Crafted-serien har uendelige muligheder for et nyt liv i køkkenet, efter lakridserne er spist.

© Lakrids by Bülow

Ny genbrugelig emballage

Den nye Slow Crafted-serie lanceres i en helt ny type emballage. De ikoniske plastikbeholdere er skiftet ud med beholdere i glas, der er designet til at kunne genbruges. Når du er færdig med at spise lakridsen, fjernes etiketten nemt med varmt vand, og glasset er klar til at blive brugt til opbevaring i køkkenet.

Lågene lukker tæt, så du kan medbringe din daglige juice, smoothie eller iskaffe på farten eller bruge glassene til at opbevare din hjemmelavede müsli, tørvarer, eller hjemmesylt. Så når du har brug for opbevaringsglas i køkkenet, har du en god undskyldning for at tømme et glas af den lækre nye lakrids først.

Glassene har desuden måleskala indgraveret, så det også kan anvendes som målebæger. Låget til glassene er fremstillet af 100 % genanvendt PET-plast.

Slow Crafted kommer i tre forskellige smagsvarianter: Caramel Date, Mango Vanilla og Dark Truffle og er i butikkerne nu. Priserne begynder ved 185 kr.

LÆS OGSÅ