
Johan Bülow vender tilbage til rødderne med ny lakrids-linie
.... og tilfører bæredygtige tiltag.
Af15 års jubilæum
Tilbage i 2007 grundlagde Johan Bülow Lakrids by Bülow og revolutionerede danskernes forhold til lakrids. I år markerer dermed brandets 15 års jubilæum, og det bliver blandt andet fejret med en ny produktlancering.
Den nye økologiske Slow Crafted-serie er en permanent tilføjelse til Lakrids by Bülow-porteføljen og er baseret på den originale opskrift, som grundlæggeren Johan Bülow kom frem til, da han på Bornholm i 2007 gik i køkkenet og besluttede sig for at finde frem til den ultimative lakrids-opskrift.
– Som ung havde jeg en drøm om at genopfinde lakridsen og løfte den til en gourmetoplevelse, så jeg brugte et helt år i min mors køkken på at perfektionere og ramme den perfekte opskrift. Jeg har længe drømt om at genintroducere denne originale opskrift, der er baseret på en tilberedning i mindre lakridsbatches. Jeg er stolt over, at vi nu endelig kan tilbyde endnu en gourmetlakrids-oplevelse til lakridselskere over hele verden, siger han.
Slow Crafted er som navnet antyder en lakrids fremstillet gennem en tålmodig metode, hvor massen forsigtigt koges ind over fire timer. Herefter hviler massen i 24 timer, og æltes i hånden, hvilket giver lakridsmassen en rig og karamellignende tekstur.