Lakrids By Bülow lancerer ny produktkategori

Efter 13 års lakridseventyr er de klar med et produkt, som skiller sig ud fra deres øvrige sortiment.

Johan Bülow med den nye lakridslikør
© Lakrids By Bülow

Samme høje kvalitet

Den populære, danske lakridsvirksomhed introducerer en ny produktkategori, som mange har ventet længe på. Nemlig lakridslikør. Likøren, Fortified Liquorice, kan nydes kold over isen, ved stuetemperatur til kaffen eller som ingrediens i en cocktail afhængig af, hvad man foretrækker.

– Jeg har altid gerne villet bevise, at lakrids som smag på højeste niveau kan benyttes til mere end konfekture. Vores ønske er at være den virksomhed i verden, der definerer kvalitet inden for lakrids, og som altid udfordrer rammerne for, hvad lakrids kan, siger Johan Bülow, kreativ direktør i Lakrids By Bülow.

For at sikre, at likøren afspejler samme høje kvalitet som deres øvrige produkter, har Lakrids By Bülow indgået et samarbejde med den anerkendte, tyske spiritusproducent Waldemar Behn. De har en håndværksmæssig erfaring på højeste niveau og har stået for forstærkningen af likør-basen med spiritus samt selve tapningen.

Den nye lakridslikør fra LAKRIDS BY BÜLOW
© Lakrids By Bülow

Gourmetlakrids på flaske

Lakridsvirksomhedens ambition er at få verden til at elske gourmetlakrids på flaske. Og med likørens søde noter af Bourbon-vanilje og karamelliseret sukker, som harmoniserer med noter fra rå lakrids og rund bitterhed fra kakaobønner, mener de selv, at likøren egner sig godt til et internationalt marked.

Fortified Liquorice koster 180 kr. for 50 cl. og kan købes på deres site og i Lakrids By Bülows egne butikker.