Samme høje kvalitet
Den populære, danske lakridsvirksomhed introducerer en ny produktkategori, som mange har ventet længe på. Nemlig lakridslikør. Likøren, Fortified Liquorice, kan nydes kold over isen, ved stuetemperatur til kaffen eller som ingrediens i en cocktail afhængig af, hvad man foretrækker.
– Jeg har altid gerne villet bevise, at lakrids som smag på højeste niveau kan benyttes til mere end konfekture. Vores ønske er at være den virksomhed i verden, der definerer kvalitet inden for lakrids, og som altid udfordrer rammerne for, hvad lakrids kan, siger Johan Bülow, kreativ direktør i Lakrids By Bülow.
For at sikre, at likøren afspejler samme høje kvalitet som deres øvrige produkter, har Lakrids By Bülow indgået et samarbejde med den anerkendte, tyske spiritusproducent Waldemar Behn. De har en håndværksmæssig erfaring på højeste niveau og har stået for forstærkningen af likør-basen med spiritus samt selve tapningen.