Fingersandwich
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Invitér på afternoon tea med hjemmebagt sandwichbrød og 3 lækre madder

Afternoon tea stammer tilbage fra 1800-tallet, hvor hertuginden Anna af Bedford havde den der følelse af småsult sent på eftermiddagen – og traditionen med små sandwich og kager opstod. Begynd med små hjemmelavede åbne sandwich.

Opskrift på hjemmebagt sandwichbrød
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Fingersandwich med hjemmebagt sandwichbrød

Tag dine fingersandwich til nye højder med denne opskrift på hjemmebagt sandwichbrød.

Du finder opskriften på sandwichbrød her.

Opskrift på radiser med citronricotta
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Radiser med citronricotta

Radiser er det perfekte tilbehør til fingersandwich, og her får du opskriften på en skøn variant vendt i frisk citronricotta. Mums!

Find opskriften på radiser med citronricotta her.

Opskrift på avocadomad med æg og spirer
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Avocado med æg og spirer

En avocadomad går man ikke galt i byen med. Særligt ikke på en bund af friskbagt brød og sammen med cremet æg og sprøde spirer.

Få opskriften på avocado med æg og spirer her.

Opskrift på fingermad med laks og cream cheese
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Laks og cream cheese

Laks og flødeost er en fantastisk kombination, du sikkert allerede er bekendt med. Her er den toppet med sprød agurk og er den perfekte hapser!

Find opskriften på laks og flødeost her.