Inviter til adventshygge

Vi har samlet 5 opskrifter på lækkerier, du kan byde dine gæster 1. søndag i advent.

Lækker honningkage
© Lone Kjær

Mmh, honningkage med lakridscreme, nødder og kakaonibs. En skøn opskrift, som dine gæster med garanti vil nyde. Læs opskriften her.

Saltede nøddebrød med chokolade
© Anders Schønnemann

Hvis du mangler en lækker småkage til adventshyggen, som er lidt udover det sædvanlige, så er de her et sikkert hit. Småkagerne her minder lidt om finskbrød. De er sprøde, smager skønt af smør, er fyldt med mørk chokolade og har en knasende lækker overflade med saltede nødder. Læs opskriften her.

Hjertevarmende gløgg
© Lars Ranek

Vi har samlet de fire bedste gløgg du kan købe på markedet. Derudover finder du også to lækre gløgg opskrifter fra Blomsterberg og Meyer. Rigtig lækkert at varme sig på en kold adventssøndag. Læs mere her.

4 kager - 1 dej
© Stine Christiansen/Skovdal Nordic

Én basis dej kan blive til 4 forskellige slags småkager. Lækre opskrifter på vaniljekranse, jødekager, specier og citronhjerter. En nem måde, at få lavet et stort udvalg at gode julekager.

Læs opskrifterne her.

Varmende og cremet kakao
© iStock og Marie Holm

Dette er - i følge os og kogebogsforfatteren Marie Holm - den ultimative kop varme kakao - mørk, fyldig og enkel. En klassiker i vintermånederne, til både børn og voksne. Find opskriften her.