
Dit livs bedste kop varm kakao
Sådan skal det gøres. Den ultimative kop varm kakao skal laves på god, mørk chokolade og kvalitetskakao. Få opskriften her.
AfMarie Holm
Opskrift på verdens bedste mørke kakao
Dette er - i følge os og kogebogsforfatteren Marie Holm - den ultimative kop varme kakao - mørk, fyldig og enkel.
Opskriften giver to store kopper
Du skal bruge:
- ½ l sødmælk
- 15 g kakao (gerne Schaffenberger)
- 15 g sukker
- Et nip havsalt
- 40 g mørk chokolade (gerne Valhrona Manjari)
- Piskefløde til flødeskum
Fremgangsmåde:
Varm en smule af sødmælken op, og pisk kakaopulver, sukker og havsalt ud i mælken, indtil det ikke klumper mere.
Hæld resten af mælken i, og varm op til under kogepunktet. Tag gryden af varmen, og tilsæt hakket chokolade. Pisk, indtil chokoladen er opløst, og server med flødeskum.