Varm kakao
© iStock

Dit livs bedste kop varm kakao

Sådan skal det gøres. Den ultimative kop varm kakao skal laves på god, mørk chokolade og kvalitetskakao. Få opskriften her.

Opskrift på verdens bedste mørke kakao

Dette er - i følge os og kogebogsforfatteren Marie Holm - den ultimative kop varme kakao - mørk, fyldig og enkel.

Opskriften giver to store kopper

Du skal bruge:

  • ½ l sødmælk
  • 15 g kakao (gerne Schaffenberger)
  • 15 g sukker
  • Et nip havsalt
  • 40 g mørk chokolade (gerne Valhrona Manjari)
  • Piskefløde til flødeskum

Fremgangsmåde:

Varm en smule af sødmælken op, og pisk kakaopulver, sukker og havsalt ud i mælken, indtil det ikke klumper mere.

Hæld resten af mælken i, og varm op til under kogepunktet. Tag gryden af varmen, og tilsæt hakket chokolade. Pisk, indtil chokoladen er opløst, og server med flødeskum.

Få også opskriften på Marie Holms dirrende lækre budding