
Her er Claus Meyers magiske juletraditioner
Dugen til julebordet sætter rammerne for årets julemiddag og er med til at skabe den skønne julestemning. Georg Jensen viser i samarbejde med Claus og Christina Meyer deres smukke juledug frem.
AfEt overdådigt julebord
Georg Jensens ikoniske design kommer til sin ret, når kokken Claus Meyer og hans hustru, designeren Christina Meyer Bengtsson, dækker et overdådigt julebord til deres årlige julemiddag.
Menuen til de over 100 gæster består af en fin blanding af danske og mellemøstlige retter. En af Meyers juletraditioner er at tage udgangspunkt i Juleevangeliet, når menuen skal bestemmes. Juleevangeliet foregår i Bethlehem, og det er grunden til, at maden er inspireret af det mellemøstlige køkken.
– Jeg har i mange år lavet en dhal og en krydret marokkansk ret med langtidstilberedt kød. Der er altid forskellige salater med granatæble, appelsin, tahindressing og andre klassiske mellemøstlige ingredienser. Det serverer vi med traditionelle danske julekager og konfekt, forklarer Claus Meyer.