6 varme drikke, der får dig i øjeblikkelig julestemning

Skal du holde en festlig julemiddag, en klassisk julefrokost eller bare skrue op for hyggen i sofaen? Læs med her og få opskrifter på juledrikke, der sikrer god og varm stemning.

Varm kakao
© iStock

Varm kakao

Har du været ude og juleshoppe, stået på skøjter eller gået en lang tur, er der intet bedre end at slutte af med en dejlig kop varm kakao.

Her finder du opskriften på dit livs bedste varme kakao.

Kaffegløgg til julens hyggelige stunder
© Nespresso

Kaffegløgg

Du kender den klassiske gløgg, og du har sikkert også smagt den hvide version. Hvis du har mod på en helt ny version, giver vi dig her en opskrift på en kaffegløgg, der med garanti vil bringe julestemningen frem.

Opskriften er udviklet af Nespresso, og du kan finde den her.

Hot Buttered Rum
© Niclas Hechmann

Kagedej, rom og vand

Hvis du mangler et alternativ til gløgg, så har vi opskriften på den skønneste Hot Buttered Rum! Den indeholder alt, som julehjertet kan begære med smage af pebernødder, brunkager og krydret rom.

Find opskriften her.

LÆS OGSÅ

Matcha latte på mandelmælk til de kolde måneder
© Atelier Ea

Matcha latte på mandelmælk

Denne skønne mandel matcha latte besidder både smagsnuancer af kokos, mandel og kanel. En klar vinder til de kolde måneder, hvor man har brug for lidt ekstra energi i hverdagen.

Find opskriften på den lækre drik her.

Hvid gløgg med mandler
© Tia Borgsmidt

Varm, hjemmelavet gløgg

Gløgg er indbegrebet af jul. Er du ikke så meget til rødvin i gløgg, kan du prøve denne lækre opskrift på hvid gløgg med mandler.

Hjemmelavet chai latte
© Anders Schønnemann

Hjemmelavet chai latte

En varm kop chai latte bliver lige det bedre og hyggeligere at drikke, når den er hjemmelavet. Chai lattens søde duft af kanel vil med garanti få dig i julestemning.

Find opskriften på hjemmelavet chai latte her.

LÆS OGSÅ