6 varme drikke, der får dig i øjeblikkelig julestemning

Skal du holde en festlig julemiddag, en klassisk julefrokost eller bare skrue op for hyggen i sofaen? Læs med her, og få opskrifter på juledrikke, der sikrer god og varm stemning.

Varm kakao
© iStock

Varm kakao

Har du været ude og juleshoppe, stået på skøjter eller gået en lang tur, er der intet bedre end at slutte af med en dejlig kop varm kakao.

Her finder du opskriften på dit livs bedste varme kakao.

Cocktail med kirsebærsauce og gin
© Helle Helle Kjems

Årets bedste jule-cocktail

Skal du spice julemiddagen lidt op? Så prøv en lækker Christmas Cherry Fizz jule-cocktail. Du skal blandt andet bruge kirsebærsovs i drinken og pynte den med grangrene og flormelis som sne.

Find opskriften her.

Læs også:

Julesnaps
© Foto: Pernille Greve, Styling og design: Lone Monna

Haps, haps, haps...

... Julen er lig med snaps! Skal du prøve et alternativ til de klassiske snapse, så er denne julesnaps med hindbær et oplagt valg. Dens mørkerøde farve gør den også ekstra julet at se på.

Find opskriften her.

Hvid gløgg med mandler
© Tia Borgsmidt

Varm, hjemmelavet gløgg

Gløgg er indbegrebet af jul. Er du ikke så meget til rødvin i gløgg, kan du prøve denne lækre opskrift på hvid gløgg med mandler.

Læs også:

MiniBrew
© MiniBrew

Bryg din egen juleøl

Juleøl er et must til jul. Caféer og restauranter på alle gadehjørner fyldes op med juleøl, hvor man kan finde noget for enhver smag.

Har du mod på det, kan du også give dig i kast med at brygge din egen øl. Med hollandske MiniBrew, kan du nemt brygge din egen øl på en uge, så den er klar til juledagene.

Hjemmelavet chai latte
© Anders Schønnemann

Hjemmelavet chai latte

En varm kop chai latte bliver lige det bedre og hyggeligere at drikke, når den er hjemmelavet. Chai lattens søde duft af kanel, vil med garanti få dig i julestemning.

Find opskriften på hjemmelavet chai latte her.

Læs også: