Det skal du bruge:
1 kapsel Forest Black
200 ml. kraftig rødvin
10 tsk. sukker
1 kanelstang
2 (ende)skiver mandarin eller appelsin
1 tsk. rosiner
1 tsk. mandelsplitter
Sådan gør du:
I en kande, fx. Carafe, tilføjer du kanelstang og skiverne af mandarin, der er blevet presset, så saften løber ud.
Bryg dernæst en Forest Black over ingredienserne og lad det stå i et par minutter efter endt brygning.
Imens: Hæld 200 ml rødvin i din Barista, hvis du har sådan én, sammen med 10 tsk. sukker – sæt den i gang på ’Hot Milk’-indstillingen, der roligt varmer rødvinen op. Brug en gryde, hvis du ikke har en Barista.
Når rødvinen er varmet op, tager du kanelstang og skiverne af mandarin ud af kanden med kaffe, med en ske eller gaffel. Du kan også vælge at lade det blive i, så der trækkes endnu mere smag ud.
Dernæst hælder du rødvinen over kaffen og rører rundt.
I kopper tilføjer du hver 1 tsk. rosiner og mandelsplitter og hælder en portion af din kaffegløgg op.
Servér og nyd!