D Studio
© D Studio

3 Days of Design: BO BEDREs 11 anbefalinger

Oplev Danmarks vigtigste designevent – i år er det større end nogensinde.

Større end nogensinde

3 Days of Design har udviklet sig til at blive Danmarks vigtigste designevent – i år større end nogensinde.

Programmet er fyldt med spændende udstillinger, talks og nye showrooms. Tjek 3daysofdesign.dk, hvor hele programmet er tilgængeligt.

Fra 16. til 18. september kommer hele København til at summe af liv, og der er ingen tvivl om, at det kan være svært at vælge og prioritere mellem de mange interessante events, som 3 Days of Design har at byde på.

Herunder kan du se redaktionens anbefalinger for, hvad du skal se og opleve under 3 Days of Design.

D Studio
© D Studio

Københavns nye designdestination

Hos D Studio, Københavns nye internationale butik og showroom, kan du opleve den unikke kombination af dansk og italiensk design.

Gå på opdagelse i det 1.760 m² store showroom her.

HAY House 2.0

Under 3 Days of Design åbner HAY dørene til deres helt nyrenoverede domicil i Østergade, hvor showroomet har fået to ekstra etager.

Mødet mellem design og arkitektur

På Dansk Arkitektur Center kan du komme helt tæt på den danske designhistorie. Du kan blandt andet høre historien bag SAS-hotellet eller opleve DAC's nye udstilling om Cecilie Manz, én af Danmarks mest anerkendte designere.

Morgendagens design

Hvordan vil design påvirke vores livskvalitet i fremtiden? Dét og meget andet kan du høre om til talks hver morgen under designfestivalen, når Designmuseum Danmark og Statens Kunstfond inviterer designere, arkitekter og andre kreative sjæle til en dialog om fremtidens design.

Og så kan du også et eksklusivt smugkig på Designmuseum Danmarks nyrenoverede lokaler.

Mød BO BEDRE under designfestivalen

Kom med, når BO BEDRE i samarbejde med 3 Days of Design inviterer til en samtale mellem chefredaktør Erik Rimmer og den store møbelarkitekt Bodil Kjær. Det sker torsdag hos Paustian. Du kan også møde os på tagterrassen på Hotel SKT. Annæ til designtalks og til cocktails kreeret af én af Europas bedste bartendere.

Opdag andre fyraftensbarer under 3 Days of Design, som du heller ikke vil gå glip af her.

LÆS OGSÅ

Kongernes Lapidarium

Kongernes Lapidarium

© Andreas Mikkel Hansen

DDcated i gamle omgivelser

Omgivet af 400 års gamle statuer i Kongernes Lapidarium kan du hos DDcated møde designskoler, etablerede virksomheder og up and coming-designere i et nyt format, der på tværs af arkitektur, design og møbler præsenterer 48 brands.

Du kan læse meget mere om DDcateds udstilling her.

COME AGAIN 2.0

Under den åbne himmel udforsker COME AGAIN 2.0 mangfoldigheden i håndværk- og designdiscipliner med fokus på upcycling, genbrug og nye måder at bruge materialer på.

Åbningsfest med Normann Copenhagen

Brandet holder stor åbningsfest i et helt nyt domicil, der rummer både butik, showroom og administration i hjertet af København.

Udstillerkoncept med italiensk inspiration

Med inspiration fra den årlige designmesse i Milano Salone del Mobiles udnyttelse af historiske paladser, er Framing en sammenslutning af flere udstillere, som bruger det smukke Harsdoffs Hus på Kongens Nytorv som ramme for et levende miks af nyt design.

Læs mere om det banebrydende udstillerkoncept her.

Fokus på farverne hos Montana Furniture

Oplev nye farver og konstellationer i den danske familievirksomheds helt nye showroom i Skindergade.

Sense of Urgency

Som en afledt effekt af coronanedlukningen undersøger ni kreative designstudier design og drømme i en tid præget af bekymringer og usikkerhed.