Designmuseum Danmark åbner under 3 Days of Design

Selvom Designmuseum Danmark først genåbner i juni 2022, kan de nyrenoverede lokaler opleves under 3 Days of Design, hvor museet inviterer til inspirerende talks og udstillingsaktiviteter.

© 3 Days of Design

Designmuseum Danmark inviterer til inspirerende talks og udstillingsaktiviteter

I forbindelse med designfestivalen 3 Days of Design åbner Designmuseum Danmark helt ekstraordinært dørene op for de første af deres nyrenoverede lokaler - og du kan blive en af de første til at opleve det!

Fra 16. til 18. september kan du blandt andet opleve talks, møde designere, arkitekter og kreative virksomheder, der fokuserer på fremtidens store udfordringer inden for bæredygtige løsninger og cirkulært design.

"The Future is Present"

På selve museumspladsen kan du under og efter 3 Days of Design opleve en pop-up-installation. Her er det muligt at få et sneak-peek på den spændende bygningstransformation, der er i gang.

Her er det også muligt at se ind ad specifikke kighuller til en af museets kommende udstillinger, "The Future is Present", som er én udstilling ud af de mange, man kan opleve, når museet genåbner i juni 2022.

Morgentalk til din morgenkaffe?

Som en del af programmet har museet i samarbejde med Statens Kunstfond arrangeret tre morgentalks, hvor du blandt andet kan møde den anerkendte indiske arkitekt Anapuma Kundoo, som tidligere på året udstillede sine værker med udstillingen "Taking Time" på Louisiana.

Du kan læse meget mere om de tre talks og resten af programmet - og tilmelde dig her.

Kan du ikke deltage fysisk? Så frygt ej! Alle debatter og talks bliver livestreamet på museets Instagram og Facebook.