Fredagsbarer og cocktailparties, du ikke vil gå glip af

Bobler og godt design går hånd i hånd, og det er der god mulighed for under 3 Days of Design.

© Mario Depicolzuane & Jonas Bjerre-Poulsen

Afslappede eftermiddagsdrinks

Under 3 Days of Design inviterer The Audo til afslappede eftermiddagsdrinks i deres gårdhave alle dagen. Rosa Lux og Emilie Lilja vil stå for lydbilledet, og Kampot vil servere et udvalg af snacks inspireret af det fransk indokinesiske køkken. Her kan du læse mere.

Fredagsbar i hjemlige omgivelser

Igen i år inviterer ferm LIVING til fredagsbar i deres showroom i det historiske område ved Kuglegården, hvor du kan nyde en drink og live musik. Hvis du ikke tidligere har været forbi, er det en oplagt mulighed for at opleve ferm LIVINGs hyggelige omgivelser. Se hvor og hvornår her.

Drinks med BO BEDRE

Kom forbi tagterrassen på Hotel Skt. Annæ, hvor vi inviterer til inspirerende designtalks og cocktails lavet af én af Europas bedste bartendere. Vi har gang i baren både torsdag og fredag fra kl. 16 til 22.

Du kan også komme med, når chefredaktør Erik Rimmer mødes i samtale med den store møbelarkitekt Bodil Kjær. Det sker torsdag hos Paustian.

Harsdorffs Hus huser Framing under 3 Days of Design

Torsdagsbar på vandet

I samarbejde med Architonic kan du hos DDcated opleve en torsdagsbar i anderledes rammer. Her bliver der nemlig inviteret ombord på Fyrskibet i Frederiksholms Kanal til en stemningsfyldt aften med GT's i lange baner. Læs mere her..

Bæredygtige drinks

Kom med indenfor, når Framing inviterer til drinks fra Twisted Leaf. Her kan du møde de forskellige udstillere og lade dig inspirere af konceptets fremragende udvalg af nordisk design. Du kan læse mere her.

FRIDAY feeling

Hos Formel A fejrer de fredagen i mere end én forstand. Her kan du være med til at fejre lanceringen af deres designsamarbejde med Eva Harlou og den nye sofa FRIDAY. Se hvor og hvornår her.