Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Dørene er åbnet til en ny designdestination i København

De 1.760 m² store showroom rummer en række eksklusive designbrands.

© D Studio

Ny multibrand-oplevelse af internationale dimensioner

D Studio er et nyt samlende showroom for nogle af verdens førende møbel- og belysningsbrands.

Design Holding, ejeren bag ikoniske brands som B&B Italia, Maxalto, Azucena, Arclinea, Flos og Louis Poulsen, har samlet deres brands under ét tag.

Fordelt på 1.760 m² får de besøgende mulighed for at opleve de mange løsninger, som de eksklusive brands tilbyder. Fra B&B Italia, et symbol på moderne design med en lang historie, til Maxaltos livsstilskollektion, baseret på håndværk og tidløs elegance, og Arclinea, som er synonym med højt avancerede og skræddersyede køkkener; over den visionære italienske belysningsproducent Flos med sine mesterlige poetiske designs og fremsynede løsninger, og sidst, men ikke mindst: Louis Poulsen, det ikoniske danske belysningsbrand med sin enestående skandinaviske designarv.

Design Holding håber, at D Studio kan blive et naturligt mødepunkt for designentusiaster såvel som professionelle.

Det nye D Studio er beliggende i de smukke og historiske omgivelser på Holmen, som hurtigt har udviklet sig til et eksklusivt boligområde, og som samtidig er ved at blive en af de største kreative klynger i København.

Du finder D Studio på Kuglegårdsvej 13-17 i Købenahavn.

© D Studio

© D Studio

B&B Italia

© D Studio

© D Studio

Flos

© D Studio

© D Studio

Louis Poulsen

© D Studio

Håndplukket til dig