Hyggelig stue
© Cecilie Kovsted

Cecilie bor på blot 74 kvadratmeter: Se hjemmet med masser af loppefund og smukke jordfarver

Kom med indenfor i det lille, charmerende hjem og få masser af inspiration til at indrette på få kvadratmeter.

Småt, men godt – og virkelig hyggeligt

Cecilie bor med sin mand, Magnus, i en lille lejlighed på blot 74 kvadratmeter i Odder. Lejligheden rummer tre værelser, som alle er indrettet med fokus på at skabe et luftigt udtryk, som emmer af hygge, varme og personlighed.

Smukke jordfarver, charmerende loppefund og finurlige detaljer er helt centralt i det lille hjem, hvor der også er særligt fokus på både praktisk og æstetisk opbevaring.

Soveværelse i varme farver
© Cecilie Kovsted

Hvordan vil du beskrive din indretningsstil?

– Jeg går efter at skabe et varmt, hyggeligt og personligt udtryk i vores hjem. Vores lejlighed er relativt nybygget, og derfor synes jeg, at det er særligt vigtigt at arbejde aktivt med at tilføre varme og hygge til de meget neutrale omgivelser. Jeg er særligt glad for at indrette med afdæmpede jordfarver og unikke loppefund kombineret med klassisk design.

Jeg bruger for eksempel tæpper og forskellige træmaterialer til at skabe et hyggeligt og varmt udtryk, mens mine åbne reoler med masser af loppefund og fine nipsting er med til at sætte et meget personligt præg på indretningen.

Lille og personligt hjemmekontor
© Cecilie Kovsted

Er der et rum, en løsning eller et møbel, du er særligt glad for i dit hjem?

– Jeg elsker vores kontor, fordi det er fyldt med loppefund. Vi har indrettet rummet med en fin, lille billedvæg og en stor, åben reol med masser af genbrugsfund.

Vi er også begge særligt glade for vores kontorstol. Det er en gammel DUBA-stol i eg og brun læder. Vi elsker designet, og den passer perfekt ind i vores kontor-krog.

Flot reolvæg med god opbevaringsplads
© Cecilie Kovsted
Lille køkken med god opbevaring
© Cecilie Kovsted

Hvad gør du for at udnytte pladsen i dit hjem optimalt?

– Opbevaring er så vigtigt! Udover de skabe, som var i lejligheden, da vi overtog den, har vi lavet en reolvæg på vores kontor, som er perfekt til nips og flot keramik. Vi har også sat en lille reol op i køkkenet, hvor vi opbevarer vores fine kopper og tallerkener. De åbne reoler er en praktisk men samtidig også flot løsning.

Vores stue rummer både sofastue og spisestue, og derfor har det været vigtigt for os at finde nogle møbler, som ikke fylder for meget i rummet. Vi har derfor indrettet stuen med et rundt spisebord samt flere møbler, som er hævet fra gulvet, for på den måde at skabe et luftigt udtryk i rummet.

Spisestue indrettet me dansk design
© Cecilie Kovsted

Hvordan balancerer du praktik og æstetik i din indretning?

– Jeg arbejder aktivt med farverne i hjemmet og bruger dem til at få rummene til at virke større, samtidig med at de også understøtter den hyggelige og varme stemning i hjemmet.

Derudover forsøger jeg at indrette med lette og relativt spinkle møbler, som skaber en luftig fornemmelse på de få kvadratmeter.

Værelse indrettet med flot vintage skab
© Cecilie Kovsted

Hvad er dit bedste råd til at få det meste ud af kvadratmeterne?

– Opbevaring er altafgørende, og jeg vil råde folk til at indrette med både åben og lukket opbevaring.

De åbne reoler er en super nem måde at opbevare dine fine nipsting og samtidig skabe stemning i rummet, mens de lukkede opbevaringsmøbler er essentielle til alt det, du ikke nødvendigvis vil vise frem såsom sengetøj, elektronik med mere.

Få mere inspiration fra det lille hjem ved at følge Cecilie på Instagram.

LÆS OGSÅ