14 varme retter til efteråret
Efteråret er over os, og det er blevet tid til krydrede simreretter, bagte rodfrugter og lækre supper. Få 14 varmende og smagfulde opskrifter her!
AfOverrask dine gæster med lammekød, abrikoser og kikærter tilberedt i en tagine, som bevarer en masse smag og kraft i retten.
Hjemmelavet og velsmagende pizza med smag af ricotta, karamelliserede rødløg og saltmandler.
De sprødstegte stykker fasankød gør denne opskrift på chili con carne til noget helt særligt.
Lav en fantastisk burger med sæsonens portobellosvampe i stedet for burgerboller. Både kød og svampe grilles, inden hele molevitten samles til burgere.
Hurtig og krydret simreret med marrokansk kylling. Retten passer næsten sig selv og behøver ikke andet end et groft brød til at suge saften op.
Suppe er en perfekt ret til de kolde dage og denne version med svampe har en skøn smag og aroma.
Denne delikte påskrift med rodfrugtmos, æbler og oksemedaillon har en fantastisk smag af efterår.
Denne cassoulet med okse er simremad i verdensklasse, som serveres på fransk manér med brød og salat vendt med en vinaigrette.
Kombinationen af ristede svampe, krydret chorizopølse og lunt spejleæg er intet mindre end fantastisk.
En dejlig ret, der er nem at forberede i god tid, og som smager helt vidunderligt af efterårets skovture: rodfrugter, dyrevildt, svampe og brombær.
Få vores absolutte favorit-opskrift på en nem græskarsuppe, som alle kan lave – og lide.
Skøn ret med ølbraiserede svinekæber, mos og appesinsalat.
Denne varme og krydrede lammegryde med mynte, persille og paprika er fuld af smag.
Miniburgere er altid et hit. Prøv denne simple opskrift og server med årstidens rodfrugter.