Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

14 varme retter til efteråret

Efteråret er over os, og det er blevet tid til krydrede simreretter, bagte rodfrugter og lækre supper. Få 14 varmende og smagfulde opskrifter her!

TAGINE MED LAM

© Anders Schønnemann

Overrask dine gæster med lammekød, abrikoser og kikærter tilberedt i en tagine, som bevarer en masse smag og kraft i retten.

PIZZA MED RØDBEDE, RICOTTA OG MANDLER

© Anders Schønnemann

CHILI CON FASAN

© Anders Schønnemann

De sprødstegte stykker fasankød gør denne opskrift på chili con carne til noget helt særligt.

PORTOBELLO-BURGER

© Anders Schønnemann

Lav en fantastisk burger med sæsonens portobellosvampe i stedet for burgerboller. Både kød og svampe grilles, inden hele molevitten samles til burgere.

MARROKANSK KYLLING

Hurtig og krydret simreret med marrokansk kylling. Retten passer næsten sig selv og behøver ikke andet end et groft brød til at suge saften op.

SVAMPESUPPE

© Anders Schønnemann

Suppe er en perfekt ret til de kolde dage og denne version med svampe har en skøn smag og aroma.

PERSILLERODSMOS MED OKSEMEDAILLON

© Anders Schønnemann

Denne delikte påskrift med rodfrugtmos, æbler og oksemedaillon har en fantastisk smag af efterår.

CASSOULET MED OKSE

© Anders Schønnemann

Denne cassoulet med okse er simremad i verdensklasse, som serveres på fransk manér med brød og salat vendt med en vinaigrette.

TOAST MED SVAMPE

© Anders Schønnemann

Kombinationen af ristede svampe, krydret chorizopølse og lunt spejleæg er intet mindre end fantastisk.

ØLBRAISERET DYREVILDT

© Anders Schønnemann

En dejlig ret, der er nem at forberede i god tid, og som smager helt vidunderligt af efterårets skovture: rodfrugter, dyrevildt, svampe og brombær.

Få vores absolutte favorit-opskrift på en nem græskarsuppe, som alle kan lave – og lide.

ØLBRAISEREDE SVINEKÆBER

© Anders Schønnemann

LAMMEGRYDE

© Anders Schønnemann

Denne varme og krydrede lammegryde med mynte, persille og paprika er fuld af smag.

MINIBURGERE

© Anders Schønnemann

Miniburgere er altid et hit. Prøv denne simple opskrift og server med årstidens rodfrugter.

Håndplukket til dig