Bag kagen i en springform, og servér med en yoghurt og lidt honning.
Klementinkage
½ dl saft af klementiner
½ dl saft af appelsiner
150 g smør
3 æg
150 g sukker
150 g revet marcipan
180 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
Revet skal af 2 mandariner
2 spsk. mandelflager
Flormelis til drys
Yoghurt
2 dl græsk yoghurt (10 %)
Lidt flydende honning
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Pres saften af klementiner og appelsiner.
Smelt smørret. Pisk æg og sukker skummende. Vend revet marcipan i.
Bland hvedemel med bagepulver og revet skal, og rør det i æggemassen skiftevis med klementin- og appelsinsaft og det smeltede smør.
Fordel dejen i en smurt springform, ca. 24 cm i diameter, og drys med mandelflager. Bag kagen i ca. 30 min. Mærk efter med en kødnål, om kagen er bagt. Hænger der dej ved, bages den lidt længere tid.
Afkøl kagen, før den drysses med sigtet flormelis.
Servér kagen med græsk yoghurt, og dryp flydende honning over.