Hovedret Sorte bønner med spinat og stegte gulerødder Her får du en opskrift på en hurtig men delikat og velsmagende salat. Af Lone Kjær — 18. september 2019 Menu © Anders Schønnemann Sorte bønner med spinat og stegte gulerødder 4 personerVi serverer en delikat salat af sorte bønner, babyspinat, stegte gulerødder, ricotta og boghvede som den ene af de to hovedretter. Det skal du bruge: Salat 2 spsk. hel boghvede 2 dåser sorte bønner 100 g babyspinat 4-8 gulerødder afhængigt af størrelsen 1 spsk. olivenolie 1 bæger ricotta Salt og peber Sennepsvinaigrette 1 spsk. æbleeddike 1 tsk. sød sennep 1 tsk. flydende honning 3 spsk. olivenolie Sådan gør du: Rør ingredienserne til vinaigretten sammen. Rist boghveden gylden på en tør pande, og afkøl den. Dræn bønnerne, skyl dem, og afdryp dem. Halvér gulerødderne på langs. Skyl spinaten, og slyng den tør. Varm olien på en pande, og rist gulerødderne, til de er gyldne. Smag ricottaen til med salt. Vend forsigtigt bønner med spinat, stegte gulerødder og vinaigrette, og anret på tallerkener. Servér med saltet ricotta, og drys ristet boghvede over. Relateret Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget Design Steffania og Sørens lamper er lavet af muslingeskaller på deres hjemmebyggede 3D-printer Jul Lonnie og Mathews magiske bondehus emmer af klassisk jul - med et sydafrikansk islæt Design Fra loft til gulv: Verner Panton-favorit får nyt liv med hjælp fra Nanna Dietzel