Hovedret Sorte bønner med spinat og stegte gulerødder Her får du en opskrift på en hurtig men delikat og velsmagende salat. Af Lone Kjær — 18. september 2019 Menu © Anders Schønnemann Sorte bønner med spinat og stegte gulerødder 4 personerVi serverer en delikat salat af sorte bønner, babyspinat, stegte gulerødder, ricotta og boghvede som den ene af de to hovedretter. Det skal du bruge: Salat 2 spsk. hel boghvede 2 dåser sorte bønner 100 g babyspinat 4-8 gulerødder afhængigt af størrelsen 1 spsk. olivenolie 1 bæger ricotta Salt og peber Sennepsvinaigrette 1 spsk. æbleeddike 1 tsk. sød sennep 1 tsk. flydende honning 3 spsk. olivenolie Sådan gør du: Rør ingredienserne til vinaigretten sammen. Rist boghveden gylden på en tør pande, og afkøl den. Dræn bønnerne, skyl dem, og afdryp dem. Halvér gulerødderne på langs. Skyl spinaten, og slyng den tør. Varm olien på en pande, og rist gulerødderne, til de er gyldne. Smag ricottaen til med salt. Vend forsigtigt bønner med spinat, stegte gulerødder og vinaigrette, og anret på tallerkener. Servér med saltet ricotta, og drys ristet boghvede over. Relateret Tilbehør Opskrift på lækker grønkålssalat med bagte rødbeder, linser og ricotta Hovedret Opskrift på nem karryret spækket med grøntsager på under 30 minutter Hovedret Opskrift på fyldig salat med havreris, radiser, gulerødder og granatæble Hovedret Opskrift på stegt rødtunge med syltede stikkelsbær og knust agurkesalat Hovedret Opskrift på sprød krydret rissalat med knuste agurker, forårsløg, chili og koriander Hovedret Opskrift på stegt kylling med råsyltede ribs & mormorsalat