
Gourmet hotdogs med farvestrålende drinks
Hotdogs er en sand selskabs-klassiker, som altid begejstrer. Men disse gourmet hotdogs løfter niveauet og vil slå dine gæster omkuld.
AfPlanlægger du at skulle holde uformelt selskab, er dette menuen. Disse hotdogs er nemlig alt andet end røde pølser, lyst brød og slatne agurker. Opskrifterne er nemme, men ren gourmet.
Hotdog med hummer og Mojito
Mængde: 6 stk.
Ingredienser:
- 1,5 kg. hummer
- 2 tsk. estragon
- 2 stilke bladselleri
- Saft fra en citron
- 1 dl. mayonnaise
- Salt og peber
- 6 hotdogbrød
- Smør
- 1 spsk. frisk purløg
Fremgangsmåde:
Kom hummerne i kogende vand (vandet skal kun lige dække hummerne), og lad dem stå til de bliver røde, ca. 8-10 minutter. Mens de koger, skal du lave en stor skål med kold vand, som hummerne skal I, når de er færdigkogte. Lad de færdigkogte hummer afkøle i det kolde vand.
Pil det hvide kød af halen og kløerne, og skil det i mundrette stykker.
Bland hummerkødet med estragon, finsnittet bladselleri og citronsaften i en stor skål. Kom herefter mayonnaise, salt og peber i.
Smør hvert brød med smeltet smør og grill dem i ovnen indtil de er let sprøde og gyldne.
Når brødene er færdige, skal du komme hummer-blandingen i. Top herefter med purløg og lidt citrussaft.