Forret Stracciatella med caviar Caviar er en højtelsket luksus-spise. Kombineret med cremet stracciatella når den nye højder. Af Denny Vangsted — 17. november 2019 nytår © Anders Hjerming Stracciatella med caviar Du skal bruge: 50 g stracciatella pr. person God olivenolie 5-10 g baerii caviar fra ROGN Fremgangsmåde: Anret stracciatellaen i en passende skål, hæld godt med olivenolie på og læg caviar på toppen. Spises med en ske eller på et godt stykke brød. LÆS OGSÅ: Den store caviar guide. Relateret Det nye magasin Nyt BO BEDRE ude nu: 170 siders bolig, køkken, design og belysning Kultur Islandske Loji skaber sjove kunstværker med en af tidens største tendenser Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres Design IKEA løfter sløret for længe ventet kollektion med stjernedesigner Gustaf Westman Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed
Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres
Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed