Forret Stracciatella med caviar Caviar er en højtelsket luksus-spise. Kombineret med cremet stracciatella når den nye højder. Af Denny Vangsted — 17. november 2019 nytår © Anders Hjerming Stracciatella med caviar Du skal bruge: 50 g stracciatella pr. person God olivenolie 5-10 g baerii caviar fra ROGN Fremgangsmåde: Anret stracciatellaen i en passende skål, hæld godt med olivenolie på og læg caviar på toppen. Spises med en ske eller på et godt stykke brød. LÆS OGSÅ: Den store caviar guide. Relateret Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Forret Er du vild med bloody mary, vil du elske disse spicy østers Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Forret Er du fan af ceviche, skal du prøve denne italienske crudo med hvid fisk Forret Nordisk laksesashimi med sprød fennikel og spicy mayo Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel