Forret Stracciatella med caviar Caviar er en højtelsket luksus-spise. Kombineret med cremet stracciatella når den nye højder. Af Denny Vangsted — 17. november 2019 #nytår © Anders Hjerming Stracciatella med caviar Du skal bruge: 50 g stracciatella pr. person God olivenolie 5-10 g baerii caviar fra ROGN Fremgangsmåde: Anret stracciatellaen i en passende skål, hæld godt med olivenolie på og læg caviar på toppen. Spises med en ske eller på et godt stykke brød. LÆS OGSÅ: Den store caviar guide. Relateret Forret Majs på grill: Grillede majskolber med urtesmør Forret Grillet zucchini med stracciatella, ærter og mynte Forret Spis naturen! Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel Forret Saltet torsk med koriandercreme og stenbiderrogn Opskrifter Vanilje-is med chips og caviar Forret Multe i agurkesuppe med ørredrogn