Forret Stracciatella med caviar Caviar er en højtelsket luksus-spise. Kombineret med cremet stracciatella når den nye højder. Af Denny Vangsted — 17. november 2019 #nytår © Anders Hjerming Stracciatella med caviar Du skal bruge: 50 g stracciatella pr. person God olivenolie 5-10 g baerii caviar fra ROGN Fremgangsmåde: Anret stracciatellaen i en passende skål, hæld godt med olivenolie på og læg caviar på toppen. Spises med en ske eller på et godt stykke brød. LÆS OGSÅ: Den store caviar guide. Relateret Forret Grillet zucchini med stracciatella, ærter og mynte Opskrifter Vanilje-is med chips og caviar Forret Bagte rødder med sauce blanquette, gammel knas og boghvede Hovedret Grøn pizza med persillepesto og stracciatella Forret Quiche med svampe, blåskimmel og krydderurtesalat Opskrifter Den store caviar-guide