Dessert Sveskekage Er du kagesulten? Få Morten Heibergs nemme opskrift på en uimodståelig sveskekage her. Af Morten Heiberg — 08. januar 2015 #Morten Heiberg #Kage Sveskekage Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 pers. + 50 g smør 140 g mel 125 g sukker 4 æg 500 g sødmælk 1 spsk. mørk rom 250 g svesker (evt. agensvesker) uden sten Sådan gør du Forvarm ovnen til 180°C. Smør en rektangulær form eller et stort ildfast fad med smør. Stil det til side. Smelt smørret i en lille kasserolle, og lad det derefter afkøle. Kom mel og sukker i en skål. Pisk et æg i ad gangen. Tilsæt mælken lidt ad gangen, indtil dejen er ensartet. Tilsæt mørk rom. Fordel dejen i det smurte fad. Fordel sveskerne ligeligt over hele overfladen. Lad dem falde lidt ned i dejen. Bag kagen midt i ovnen i ca. 40 min., eller indtil overfladen er gylden. Servér kagen varm eller lun. Relateret Opskrifter Deluxe-træstamme med mørk rom Dessert Blåbærkage med mandler Dessert Chokoladebar med karamel og cremefraiche Dessert Citron-iskage, der får tænderne til at løbe i vand Dessert Cheesecake med citrus, birkes og gelé serveret i glas Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh