Dessert Sveskekage Er du kagesulten? Få Morten Heibergs nemme opskrift på en uimodståelig sveskekage her. Af Morten Heiberg — 08. januar 2015 #Morten Heiberg #Kage Sveskekage Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 pers. + 50 g smør 140 g mel 125 g sukker 4 æg 500 g sødmælk 1 spsk. mørk rom 250 g svesker (evt. agensvesker) uden sten Sådan gør du Forvarm ovnen til 180°C. Smør en rektangulær form eller et stort ildfast fad med smør. Stil det til side. Smelt smørret i en lille kasserolle, og lad det derefter afkøle. Kom mel og sukker i en skål. Pisk et æg i ad gangen. Tilsæt mælken lidt ad gangen, indtil dejen er ensartet. Tilsæt mørk rom. Fordel dejen i det smurte fad. Fordel sveskerne ligeligt over hele overfladen. Lad dem falde lidt ned i dejen. Bag kagen midt i ovnen i ca. 40 min., eller indtil overfladen er gylden. Servér kagen varm eller lun. Relateret Dessert Blue cheese-tærter med brombær Dessert De 13 lækreste opskrifter på hjemmelavet is Dessert Limetærte: En nytænkt udgave af den franske Tarte au citron Dessert 'Den store bagedyst'-finalist deler sin opskrift på hjemmelavede fedtebrød Dessert Æblemazarin, hvid chokolade og glace Opskrifter Deluxe-træstamme med mørk rom