Morgenmad med æg og salsiccia
© Tia Borgsmidt

Prøv denne lækre morgenmadssalat med æg og salsiccia

Denne opskrift er et anderledes bud på morgenmaden, der passer perfekt til en rolig morgen med tid til ekstra selvforkælelse.

Morgenmadssalat med æg og salsiccia

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge:

  • 100 g fuldkornsbulgur
  • 2 salsicciapølser
  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ bundt mynte
  • 200 g cherrytomater, gerne forskellige farver
  • 1 løg
  • Revet skal af 1 ubehandlet citron
  • 2 æg

Sådan gør du:

  1. Kog bulgur som angivet på emballagen, og afkøl.
  1. Skær pølserne i skiver. Varm olien på en pande og rist pølserne, til de er sprøde.
  1. Skyl og hak mynten. Skær tomaterne i kvarte. Pil og hak løget. Vend bulgur med løg, tomater, mynte, revet citronskal og salsiccia.
  1. Kog æggene og pil dem.
  1. Anret salaten og top med halverede æg.

LÆS OGSÅ