Opskrifter Bo Bech deler en af sine bedste opskrifter En skøn opskrift på lammehjerte med røgede vindruer og skovsyre. Af Bo Bech — 07. december 2018 © Petra Kleis og Bo Bech Lammehjerte med røgede vindruer og skovsyre Til 4 personerDet skal du bruge: 4 lammehjerter 2 spsk. græskarolie sort peber 60 røde druer, kernefri hø 2 potter skovsyre 50 g sherryeddike 50 g peanutolie Saltlage: 4 ½ dl vand 20 g salt 30 g brun sukker Kog det hele, og afkøl før brug. Sådan gør du: Skær lange ridser i lammehjerterne uden at skære helt igennem. Rens hjerterne under koldt vand, fjern blod, fedt og vener. Læg hjerterne i saltlagen, og sæt dem i køleskabet under låg i 2 døgn. Rens vindruerne, og skær dem på langs. Placér dem i en sigte. I en gryde (helst udendørs, for det ryger en del) sætter du ild til lidt hø, og vindruerne ryges i sigten i gryden. S æt låg på, så ilden slukkes, og vindruerne kun får røg. Skovsyren renses. Tør hjerterne i et viskestykke, og grill dem et par minutter på hver side. Skær dem i tynde skiver, og giv dem salt og peber. Anret først vinduerne, så hjerterne og endelig med skovsyren øverst. Dryp med en spiseskefuld dressing til sidst. © Petra Kleis og Bo Bech LÆS OGSÅ: BO BEDREs nye julepodcast: 4 kendte danskere deler deres jul Bo Bech ... er manden bag Restaurant Geist i København.Bo Bechs nye kogebog har han udgivet på eget forlag. Den er på 344 sider og trykt flot hos Narayana Press, som er kendt for sine kunstbøger. Man kan bestille bogen på chefbobech.com. Den koster 300 kr. Relateret Design Bruun Rasmussen sætter fokus på kvindelige møbeldesignere Design Få fingrene i tre sjældne designikoner på Bruun Rasmussens næste auktion Boliger Kig indenfor i Bo Bechs lejlighed, der er spækket med kunst Indretning Auktion: Nu kan du købe den historiske samling fra Valdemars Slot Design Den allerførste PH-lampe kommer på auktion hos Bruun Rasmussen Kultur Nu kan du få fingrene i bordene fra anerkendt &Tradition-udstilling