BO BEDREs nye julepodcast: 4 kendte danskere deler deres jul

Kom i julestemning og få gode råd til din jul, af 4 kendte danskere.

Julestemning i dit øre

Vi på BO BEDRE har lavet en podcast-serie, der folder den søde juletid ud i selskab med kendte danskere, som har et helt særligt forhold til julen.

Vi kalder den Min Jul og vi taler med vores gæster om det bedste ved julen - om maden, gaverne og de gode traditioner - men også om den jul, der ikke blev, som man havde planlagt. Den jul, hvor anden blev tabt på gulvet og der ikke var andet at gøre, end at skrabe den op og servere den alligevel. Eller den jul, hvor man sneede inde og ikke kom hjem til familie som planlagt - som samtidig er den jul, som endte så skønt, at den er blevet forbilledet for fremtidige jule.

Podcasten er sponsoreret af Rosendahl, der med serien Karen Blixens Jul omsætter baronessens eventyrlige univers til dekorativt og autentisk julepynt i et moderne formsprog. Serien rummer en lang række små og større ophæng til træ, loft eller vindue samt stemningsfulde dekorationer til bordet.

De 4 gæster

Bo Bech

I afsnittet med Bo Bech taler vi blandt andet om gaver.

– Der er to slags gaver i virkeligheden. Der er en ligegyldig gave - og så er der den gave, som viser, at du faktisk har lyttet de andre 364 dage.

Du kan lytte til afsnittet via dette link, eller ved at trykke play herunder.

LÆS OGSÅ: Traditionen tro: Vær med når d'Angleterre tænder julelysene.

Zarah Voigt

I dette afsnit taler vi med smykkedesigner Zarah Voigt, der er vokset op i et kreativt miljø, som barn af 2 kendte kunstnere.

Hendes jul har en helt særlig stil, hvor barndommens papirklip både går igen i hendes egen indretning i december, og i det julepynt, hun har designet for Rosendahl. Du finder afsnitter her, eller du kan lytte til det herunder.

Sarah Skarum

I dette afsnit taler vi med journalist Sarah Skarum, der i år har begået en julebog. Med den - og i vores samtale med Sarah, opfordrer hun til, at folk lader julen være, ligesom den plejer at være - og at man ikke går så meget op i trends og nyheder, men i steder finder fred med, hvad man selv synes er pænt og hvordan man selv synes, at julen skal være.

Du kan lytte til podcasten med Sarah Skarum herunder, eller via dette link - du kan også gå i din podcast app og søge på 'BO BEDRE'.

Nadia Mathiasen

I afsnittet med Nadia Mathiasen, der står bag den populære madblog Foodfanatic, taler vi selvfølgelig om mad. Men selvom Nadia selv lever af at lave mad, og i øvrigt bor sammen med en Michelin-kok, så er én af hendes pointer faktisk, at man sagtens kan springe over, hvor gærdet er lavest, når det kommer til julemaden. Både for at minimere stress, men også for at lære den nye generation, at julen handler om hygge og nærvær.

Lyt til afsnittet herunder, eller via dette link.

Du kan finde alle afsnit af BO BEDRE Min Jul-podcasten i din podcast-app eller på Soundcloud.

© Rosendahl