Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vær med når d'Angleterre tænder julelysene

Hotel d'Angleterre afslører helt ny juleudsmykning i år.

d'angleterre jul juleudsmykning 2017 julefacade

© Michael Langhoff

Den helt moderne juletradition

November kan være et mørkt måned, men julelys lyser heldigvis gaderne op og giver den helt rigtige stemning. Hotel d’Angleterre bruger hvert år en mindre formue på juleudsmykning, og for mange mennesker markerer afsløringen af d'Angleterres julefacade, at det er ved at være jul.

I år afslører d’Angleterre en helt ny facade. Som altid er temaet holdt hemmeligt, men rygtet går på, at det bliver en hyldest til det smukke, nordiske vinterlandskab i en eventyrlig form.

Traditionen tro spreder Den Kongelige Livgardes Musikkorps de dejligste jule- og vintermelodier til den store afsløring.

Udsmykningen plejer hvert år at være spektakulær, så med en helt ny udsmykning, bliver det spændende at se, hvad d'Angleterre kan finde på.

Hvor: Hotel d'Angleterre, Kongens Nytorv.
Hvornår: Fredag den 22. november, kl. 17:00.

Hvis julen skal være ekstra sød, så kan samtidig kigge forbi d’Angleterres michelin restaurant, Marchal. Her bliver der både serveret en klassisk rød gløgg eller Snedronningens hvide gløgg til æbleskiverne.

Hotel D'Angleterre julelys

© Hotel D'Angleterre

Relaterede Artikler