Bagværk Glutenfri bananboller med mandelmel Lynhurtige boller som nemt kan nydes, som de er. Af Anne au Chocolat — 04. februar 2019 © Anne au Chocolat Glutenfri bananboller med mandelmel Vi bruger bagepulver, så de skal slet ikke hæve. Altså lynhurtige boller til teen allerede lige om lidt. Spis dem lune og lige med det sammeTil 4 personerDet skal du bruge: 1 stk. banan 1 stk. æg 50 g mandelmel, blendet mandler 50 g rosiner 15 g husk 1 tsk. bagepulver 2 g birkes 12 g hørfrø 1/2 tsk. salt Sådan gør du: Sæt ovnen på 200° varmluft. Mos bananen i en skål, og tilsæt æg samt de øvrige ingredienser. Rør sammen. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem, til de er gyldensprøde, ca. 15 min. Relateret Hovedret Lav en velsmagende "rødder au vin" og skær ned på kødet Bagværk Opskrift: fastelavnsboller med æbler og marcipan Bagværk Opskrift på de lækreste gammeldags fastelavnsboller Bagværk Opskrift på de svenske fastelavnsboller semlor Bagværk 4 himmelske fastelavnsboller Bagværk Her er de bedste fastelavnsboller i København, der er værd at sætte tænderne i