Bagværk Opskrift: Glutenfri bananboller med mandelmel Lynhurtige boller som nemt kan nydes, som de er. Af Anne au Chocolat — 04. februar 2019 © Anne au Chocolat Glutenfri bananboller med mandelmel Vi bruger bagepulver, så de skal slet ikke hæve. Altså lynhurtige boller til teen allerede lige om lidt. Spis dem lune og lige med det samme. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ½ banan ½ æg 25 g mandelmel, blendet mandle 25 g rosiner 7½ g husk ½ tsk. bagepulver 1 g birkes 6 g hørfrø ¼ tsk. salt Sådan gør du Sæt ovnen på 200° varmluft. Mos bananen i en skål, og tilsæt æg samt de øvrige ingredienser. Rør sammen. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem, til de er gyldensprøde, ca. 15 min. Har du overmodne bananer liggende? De kan sagtens bruges i opskriften her! Relateret Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Bagværk Chokoladeroulade med smørcreme og ganache Bagværk Små citron-sandkager drysset med flormelis Bagværk Opskrift på svampet mandel-bananbrød Bagværk Opskrift på maltscones Bagværk Hjemmelavet snobrød med chokolade