Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Glutenfri bananboller med mandelmel

Lynhurtige boller som nemt kan nydes, som de er.

bananboller glutenfri

© Anne au Chocolat

Glutenfri bananboller med mandelmel

Vi bruger bagepulver, så de skal slet ikke hæve. Altså lynhurtige boller til teen allerede lige om lidt. Spis dem lune og lige med det samme

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 stk. banan
  • 1 stk. æg
  • 50 g mandelmel, blendet mandler
  • 50 g rosiner
  • 15 g husk
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 g birkes
  • 12 g hørfrø
  • 1/2 tsk. salt

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200° varmluft.
  2. Mos bananen i en skål, og tilsæt æg samt de øvrige ingredienser. Rør sammen.
  3. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem, til de er gyldensprøde, ca. 15 min.