Bagværk Opskrift: Glutenfri bananboller med mandelmel Lynhurtige boller som nemt kan nydes, som de er. Af Anne au Chocolat — 04. februar 2019 © Anne au Chocolat Glutenfri bananboller med mandelmel Vi bruger bagepulver, så de skal slet ikke hæve. Altså lynhurtige boller til teen allerede lige om lidt. Spis dem lune og lige med det samme. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ½ banan ½ æg 25 g mandelmel, blendet mandle 25 g rosiner 7½ g husk ½ tsk. bagepulver 1 g birkes 6 g hørfrø ¼ tsk. salt Sådan gør du Sæt ovnen på 200° varmluft. Mos bananen i en skål, og tilsæt æg samt de øvrige ingredienser. Rør sammen. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem, til de er gyldensprøde, ca. 15 min. Har du overmodne bananer liggende? De kan sagtens bruges i opskriften her! Relateret Bagværk Opskrift på maltscones Julemad Denne tranebærtrifli med mascarponecreme og portvin smager som en bid af julen Bagværk Chokoladeroulade med smørcreme og ganache Bagværk Opskrift på svampet mandel-bananbrød Julemad Denne hjemmelavede bærsnaps vil gøre dig til festens midtpunkt ved årets julefrokost Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl