Bagværk Glutenfri bananboller med mandelmel Lynhurtige boller som nemt kan nydes, som de er. Af Anne au Chocolat — 04. februar 2019 © Anne au Chocolat Glutenfri bananboller med mandelmel Vi bruger bagepulver, så de skal slet ikke hæve. Altså lynhurtige boller til teen allerede lige om lidt. Spis dem lune og lige med det samme. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ½ banan ½ æg 25 g mandelmel, blendet mandle 25 g rosiner 7½ g husk ½ tsk. bagepulver 1 g birkes 6 g hørfrø ¼ tsk. salt Sådan gør du Sæt ovnen på 200° varmluft. Mos bananen i en skål, og tilsæt æg samt de øvrige ingredienser. Rør sammen. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem, til de er gyldensprøde, ca. 15 min. Har du overmodne bananer liggende? De kan sagtens bruges i opskriften her! Relateret Dessert 11 lækre opskrifter, du kan bruge overmodne bananer til Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl Dessert Små mandelkager med smørcreme Bagværk Maltscones med lemoncurd og cream Bagværk Ingefærsmåkager dyppet i mørk chokolade Bagværk 11 søde opskrifter på desserter med kirsebær