Glutenfri bananboller med mandelmel

Lynhurtige boller som nemt kan nydes, som de er.

bananboller glutenfri
© Anne au Chocolat

Glutenfri bananboller med mandelmel

Vi bruger bagepulver, så de skal slet ikke hæve. Altså lynhurtige boller til teen allerede lige om lidt. Spis dem lune og lige med det samme.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ banan
  • ½ æg
  • 25 g mandelmel, blendet mandle
  • 25 g rosiner
  • 7½ g husk
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 g birkes
  • 6 g hørfrø
  • ¼ tsk. salt

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200° varmluft.
  1. Mos bananen i en skål, og tilsæt æg samt de øvrige ingredienser. Rør sammen.
  1. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem, til de er gyldensprøde, ca. 15 min.

Har du overmodne bananer liggende? De kan sagtens bruges i opskriften her!