Bananmuffins med mælkechokolade
Disse muffins er en god måde at få brugt overmodne bananer.
AfAnne au Chocolat
Bananmuffins med mælkechokolade og syltet ingefær
Dette er en genial måde at få brugt de overmodne bananer, du har liggende på, de tilfører nemlig disse muffins en dejlig svampet konsistens.
Ca. 12 stk
Det skal du bruge:
- 2 stk. æg
- 100 g sukker
- 120 g mel
- 1/2 tsk. bagepulver
- 80 g smør, smeltet
- 2 stk. banan
- 30 gIngefær, syltet
- 45 g mælkechokolade, drops
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 175°, varmluft.
- Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps i en skål. Vend mel og bagepulver i.
- Tilsæt det smeltede smør, og rør godt rundt. Mos bananerne godt, og hak ingefæren fint.
- Vend bananmos, ingefær og hakket mælkechokolade i dejen.
- Fordel dejen i 12 muffinsforme, og drys lidt ekstra chokoladedrops på.
- Bag i ovnen, ca.16-18 min.
- Tjek med en strikkepind eller tandstik om de er færdige. Nyd bananmuffins lune eller afkølede.
Tip: Du kan købe en plade god mælke-chokolade og så hakke den groft, hvis du ikke kan finde drops fra fx Valrhona.