Bagværk Opskrift: Bananmuffins med mælkechokolade Disse muffins er en god måde at få brugt overmodne bananer. Af Anne au Chocolat — 05. februar 2019 © Anne au Chocolat Bananmuffins med mælkechokolade og syltet ingefær Dette er en genial måde at få brugt de overmodne bananer, du har liggende på, de tilfører nemlig disse muffins en dejlig svampet konsistens. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ⅓ æg 16 g sukker 20 g mel ¼ tsk. bagepulver 13 g smør, smeltet ⅓ bananer 5 g Ingefær, syltet 6½ g mælkechokolade, drops Sådan gør du Sæt ovnen på 175°, varmluft. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps i en skål. Vend mel og bagepulver i. Tilsæt det smeltede smør, og rør godt rundt. Mos bananerne godt, og hak ingefæren fint. Vend bananmos, ingefær og hakket mælkechokolade i dejen. Fordel dejen i 12 muffinsforme, og drys lidt ekstra chokoladedrops på. Bag i ovnen, ca.16-18 min. Tjek med en strikkepind eller tandstik om de er færdige. Nyd bananmuffins lune eller afkølede. Du kan købe en plade god mælke-chokolade og så hakke den groft, hvis du ikke kan finde drops fra fx Valrhona. Relateret Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl Bagværk Opskrift på svampet mandel-bananbrød Bagværk Ingefærsmåkager dyppet i mørk chokolade Bagværk Opskrift på maltscones Bagværk Små citron-sandkager drysset med flormelis Bagværk Chokoladeroulade med smørcreme og ganache