7 fantastiske tagterrasser, som du skal besøge i København

Nyd en varm sommeraften på toppen af en af de fantastiske tagterrasser, med 360 graders udsigt ud over de københavnske tage.

Nimb tagterrasse pool
© Nimb

Nimb Roof

Besøg Nimbs fantastiske tagterrasse med udsigt ud over hele byens Tivoli. Det er primært forbeholdt hotellets gæster, men i løbet af sommeren afholder Nimb en række arrangementer, som gør det muligt for alle at opleve Nimbs eksklusive tagterrasse med både bar og swimmingpool i de smukkeste italienske mosaiksten.

Læs meget mere lige her.

Hotel tagterrasse bar
© Brøchner Hotel

The Rooftop - Hotel Danmark

Oplev også "The rooftop lobby bar & vineyard" på Hotel Danmark, med den mest formidable 360 graders udsigt ud over hele København. Snup et glas vin og nyd din sommeraften med udsigt ud over de smukke gamle københavnske bygninger. Terrassen er åben for alle, - gæst eller ej.

Læs meget mere lige her.

rooftop københavn restaurant
© Gro Spiseri

Gro Spiseri - Østerbro

Få en unik oplevelse og besøg den fantastiske restaurant på toppen af Østerbro. Restauranten er placeret midt i den unikke tagfarm, som danner rammen omkring 16 familiers økologiske landbrug. Maden som der bliver serveret består af mad fra farmen og kan nydes i de mest autentiske omgivelser i restaurantens drivhus.

Læs meget mere lige her.

tagterrasse hotel guldsmeden
© Guldsmeden Hotel

Rooftop - Guldsmeden Hotel

Besøg den vidunderlige tagterrasse på toppen af hotel Guldsmeden, som med sin unikke indretning danner rammen om et af Københavns mest eksotiske steder. Tagterrassen kan nydes både en varm sommer- eller kold vinteraften omringet af grønne planter, stearinlys og lune tæpper.

Læs meget mere lige her.

tagterrasse hotel sanders
© Hotel Sanders

Roof Terrace - Hotel Sanders

Besøg den helt fantastiske tagterrasse på Hotel Sanders, som rummer en lille grøn oase, indrettet med lækre bambus møbler og unikke vintage designs. Nyd din morgenmad, the eller kaffe og oplev terrassens hyggelige omgivelser samt betagende udsigt ud over de københavnske tage.

Læs meget mere lige her.

Illum rooftop tagterrasse
© Illum

Illum rooftop

Besøg det fantastiske koncept på toppen af Illum og nyd en middag eller en drink på en af tagterrassens fantastiske restauranter eller barer. Nyd også en kop kaffe i solen og oplev den betagende udsigt ud over hjertet af København.

Læs meget mere lige her.

Læs også: København har fået en ny japansk luksusrestaurant - med en fantastisk udsigt

tagterrasse restaurant carlsberg byen
© Tramonto Rooftop

Tramonto Rooftop

Besøg den nye spektakulære, italienske Tramonto rooftop restaurant som ligger på toppen af det luksuriøse Hotel Ottilia midt inde i København. Oplev hvordan autentisk italiensk cuisine smelter sammen med en uovertruffen 360 graders udsigt over Carlsberg Byen og resten af København.

Læs meget mere lige her.