
Se, hvordan chefredaktøren bruger en projektor til at dække det perfekte julebord
BO BEDREs chefredaktør Erik Rimmer slår dørene op og viser sit julebord, der er dækket med både engle og ukrudt.
AfMed en engel til bords
Få et sjældent kig ind i Bo Bedres chefredaktør, Erik Rimmers, hjem. Her viser han sit julebord, der er helt enkelt og mikset med design med masser af historie.
Visne vækster fra skoven bliver forvandlet og kommer til højbords for at illustrere tidens gang. Og så er en engel budt med som gæst.
For når en engel kigger én over skulderen, så må man jo ligesom stramme sig lidt an, ikke?
Idéen til mit julebord opstod en tidlig morgen, hvor jeg og mine hunde, Ruth og Knud, gik forbi Tibirke Kirke og så den lille buttede engel, som vogtede en grav på kirkegården, og jeg kom til at tænke på, hvor mange salmer vi synger til jul, som indeholder engle i verselinjerne.
Lysets engel går med glans og Guds engle sang med fryd derom osv. Vi hænger engle på juletræet – nogle endda i toppen af juletræet i stedet for stjernen – og vi bruger englemotivet som forbindelse til noget højere end os.
Glassene er designet i forskellige årtier. Champagneskål og vandglas er fra den eksklusive Regina-serie fra Holmegaard. De grønne hvidvinsglas er gamle Holmegaard og hedder Oreste. De blev produceret fra 1915 til 1962. Rødvinsglasset er Essence af Alfredo Häberli for Iittala, og likørglasset er et gammelt Holme- gaard-glas fundet antikt. Tallerkenerne er Hank af Erik Magnussen – oprinde- ligt designet til Storebæltsfærgernes 1. klasse – og bestikket er Bernadotte fra Georg Jensen.