Hvad ønsker redaktionen sig til jul?

Læs med her og få 20% rabat på redaktionens juleønsker, og mange andre flotte julegaver.

juleønsker bobedre inspiration julegaver jul redaktionen

Hvis du mangler idéer til din ønskeliste, så kan du her samle inspiration fra BO BEDRE redaktionens juleønsker.

Tilmed kan du få 20% på alle dine julegaver fra casanova.dk frem til d. 15. december. Læs med nederst i artiklen, og se hvordan.

Medredaktør, Charlotte Ravnholt

– 1. "Vi giver ikke så store julegaver i min familie, men af en imaginær velhavende onkel i USA ville jeg ønske mig et af disse møbler: 1. Charlottenborg stolen fra Sika, 2. Det smukke sofabord fra &tradition, 3. Barstolen fra Mater i sirka grå eg, 4. Magasinholderen fra Menu eller 5. Den klassiske spisebordsstol Cherner Armchair.

Art director, Stine Kircheiner

– 1. "Fra Casanova har jeg valgt et ur fra Architectmade. Jeg mangler et ur, og dette er bare smukt." 2. "Jeg ønsker mig en lille privat plads, og dette skrivebord må godt få plads i min stue." 3. "Jeg kan lige så godt opgive at beherske mig i dette slaraffenland, så mit tredje ønske bliver Adnet spejlet fra Gubi - det rektangulære. Det holder..." 4. "Punts Tactils skænk ved jeg lige, hvor jeg ville placere. Den er enkel, og jeg er vild med detaljerne." 5. "Så er der et af mine yndlingsmøbler: Safaristolen fra Carl Hansen. Den står højt på ønskelisten på trods af min velvoksne stolesamling (jeg har noget med stole)."

Journalist, Nanna Jakobsgaard

– 1. "Jeg kan godt lide lidt spræl og kan huske, at jeg tog et billede af disse salonpuder, da de kom frem tidligere i år. Denne ville passe flot ind i min grå sofa - og give lidt farve i et ellers meget velassorteret hjørne med forskellige støvede blå nuancer." 2. "Gyngestolen ønsker jeg mig, fordi der bare er noget over gyngestole. Den er smuk, og så følger der en mærkelig form for nostalgi og ro med, når man sidder der og vipper frem og tilbage. Som om tiden står stille. Sådan en stol vil jeg gerne have i mit hjem resten af mit liv." 3. "Jeg har arbejdet på BO BEDRE i et halvt år, og i den første boligreportage, jeg skrev, havde ejeren denne puf fra Muuto. Det var et must-have for hende, fortalte hun, og nu har den har sat sig fast hos mig. Derudover mangler jeg bare en puf, før jeg sidder rigtig godt i min sofa." 4. "Jeg mangler en bordlampe til mit nye skrivebord. Det måtte meget gerne være Verner Pantons Flowerpot. Jeg går forbi en hver dag på Benjamin, og nu har jeg forelsket mig i den." 5. "Jeg synes, det her spejl er så flot - og så bliver det kun mere interressant af, at jeg ikke helt forstår det."

Nyhedsredaktør, Jakob Falhof
  1. "Fantastisk smuk lampe, der både er klassisk og moderne - og en skulptur, der kan ændres." 2. "Er det et spejl eller kunst? Jeg er vild med, at man stiller sig selv spørgsmålet, fordi produktet ophæver grænsen mellem brugsgenstand og udsmykning." 3. "Den spanske stol er en af de smukkeste stole fra Børge Mogensens hånd. Solid, skulpturel og så bliver den kun smukkere med årene." 4. "En elegant sofa der vil klæde ethvert rum - og også min stue." 5. "Med tre børn er en stabelbar skammel både praktisk og sjov."
Ansvarshavende art director, Mary Jo Hau

– 1. Gulvtæppets design er så smukt og usædvanligt, vil lune en hver hjem!" 2. "Jeg har ønsket mig Adnet spejlet i mange år - det passer lige ind i mit hjem." 3. "&Traditions sofa er indbegrebet af cozy." 4. "Snoopy bordlampens design og form lyser som en skulptur i stuen!" 5. "Butterfly stolen - når ahorn, japansk og dansk design går op i en højere enhed. Perfekt udsmykning til entréen."

Produktionskoordinator, Annette Egebo Hartmann

– 1. "Min plaid - og kun min! En kold vinteraften med benene op, og en god bog...Mmmmmh" 2. "Spisetid...seks børn...stort hus! Den perfekte gave til mig."3. "Jeg elsker Amazing Space produkter, og selvforkælelse kan man aldrig få nok af." 4. "Flot skål, der vil passe perfekt ind i mit køkken."5. "Et smukt og elegant glas, som vil glæde både mine gæster og jeg."

Chefredaktør, Erik Rimmer

– "Jeg holder klart mere af at give gaver end at modtage dem. Men hvis jeg kunne ønske helt frit, ville jeg gå efter disse fem ønsker: 1. Den spanske stol i en smuk sort version, 2. En luksuriøs og blød plaid som den fra Missoni 3. Jeg mangler en affaldsspand til affaldssortering og derfor er Vipps på min ønskeliste. 4. Jeg drømmer om at få Vegetal-stolens smukke mønstre ind i min spisestue. 5. Sidst, men ikke mindst ønsker jeg mig også denne skulpturelle stumtjener fra Swedese til min entré."

Som abonnent får du 20 % på alt inde på casanova.dk – bliv abonnent her med et skønt tilbud. Så snart du bliver abonnent, får du tilsendt rabatkoden.

Relaterede Artikler