Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hvad ønsker redaktionen sig til jul?

Lad dig inspirere af BO BEDREs julegaveønsker.

Hvis du mangler idéer til din ønskeliste, så kan du her samle inspiration fra BO BEDRE redaktionens juleønsker.

Du finder endnu flere julegaveidéer i vores Julegaveguide, hvor vi har samlet hele 555 gaveidéer. Julegaveguiden følger med det store julenummer, der er i butikkerne nu.

Erik Rimmer, chefredaktør

– Min musiksmag (Wagner, Strauss og Verdi, red.) gør, at jeg tager hensyn til mine omgivelser. Med disse høretelefoner får jeg tilmed god lyd til min egotid.

Beoplay H9i, 3.799 kr., Beoplay.

Charlotte Ravnholt, medredaktør

– Jeg ønsker mig det store nye bogværk om Vilhelm Hammershøi skrevet af Gertrud Oelsner og Annette Rosenvold Hvidt. Bogen er det hidtil største værk om min absolutte yndlingskunstner, hvis smukke og sælsomme univers og stille interiørkompositioner har draget mig siden jeg var ganske ung.

Vilhelm Hammershøi - På sporet af det åbne billede, 599,95 kr., Lindhard & Ringhof.

Stine Kirchheiner, Art director

– Der er meget jeg ønsker mig til jul. I den ekstravagante ende, kunne jeg godt bruge disse fine enkle lamper i mit soveværelse. De ser ud til at kunne sprede et blødt og skønt lys.

ANOLI 3 OPAL, 7.499 kr., Nuura.

Trine Jørck, journalist

– Jeg ønsker mig Ultima Thule Pitcher med tilhørende glas fra Iittala. De er så finurligt ornamenteret og samtidig så rene i deres udtryk. Jeg ville elske at dække et smukt bord med de fine glas ting, som giver mig associationer til nordiske is- og snelandskaber

Ultima Thule, iittala.

May Kjærsgaard, digital redaktør

– Jeg er ret vild med de nye lamper fra Kähler, som i helt samme farvetone nærmest går i ét, på trods af lampefod og skærm er i meget forskellig materiale. Jeg overvejer endda at lave en lille klase af dem, i hvert tilfælde med to ved siden af hinanden.

Balustre lampe, 999,95 kr., Kähler.

Helle Helle Kjems, digital journalist

– Jeg elsker gaver, som bliver ved med at give! Så i år ønsker jeg mig et abonnement på friske blomster fra Bloomon.

Medium buket med tilhørende vase, 468 kr., Bloomon.

Amalie Vind, praktikant

– Jeg synes, at Alvar Aaltos organiske formsprog i arkitektur og design, er helt vildt interessant og smukt, og da jeg ikke kan ønske mig en villa, tegnet af Alvar Aalto, ønsker jeg mig den bølgende vase, der signalerer denne designfilosofi. Med vasen får min lille lejlighed et strejf af Alvar Altos storhed.

Alvar Aalto-vase i mossgreen, 1099 kr., Iittala.

Katja Leth Atzen, digital praktikant

– Jeg holder meget af levende lys i mit hjem og jeg ønsker mig derfor den fine messingfarvet væglysestage fra Menu. Jeg synes den er smuk alene, men også betagende i et mønster af flere.

POV Opal, 799 kr., Menu.

Iben Tendal, digital praktikant

– I år ønsker jeg mig den gule Mategot Bowl fra Gubi, fordi den har en helt unik tekstur. Samtidig elsker jeg den gule farve i hjemmet, der giver et frisk pust i indretningen.

Matégot Bowl, 159€, GUBI.

Relaterede Artikler