Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Her er årets Julemærke 2021

Årets Julemærke, illustreret af Peter Bay Alexandersen, er en hyldest til det særlige fællesskab, som opstår i juletiden.

Julemærket 2021

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

Hjem til jul

I år er det 118. gang, at det traditionsrige Julemærke udkommer. Mærket er illustreret af Peter Bay Alexandersen og har fået navnet "Hjem til jul".

Motivet forestiller et træskib, der ligger til kaj, hvorfra folk vender hjem til familier og venner med hænderne fulde af pakker og juletræer. Julemærket er også historisk i og med, at det forestiller en havneby fra 1800-tallet.

For Alexandersen er et af højdepunkterne ved julen at komme hjem og være sammen med de mennesker, han har kær. Derfor var det vigtigt for ham, at Julemærket skulle repræsentere netop det.

– Sammen med Julemærkefonden blev vi enige om at bygge arkets fortælling op om det, vi alle har savnet i corona-tiden, nemlig at gense alle vores kære.

Årets Julemærke 2021

© Julemærkefonden

En god sags tjeneste

Overskuddet fra salget af Julemærkerne går, som altid, til de danske Julemærkehjem. Julemærkehjemmet er et sted for børn, som kæmper med mistrivsel, mobning, ensomhed og lavt selvværd.

Julemærket offentliggøres i dag den 5. november af H.K.H. Kronprinsesse Mary og Peter Bay Alexandersen og kan købes her.

Når du køber det BO BEDRE, der udkommer 25. november, får du et helt ark af Julemærkerne med.

Håndplukket til dig