Se årets mest populære bad-artikler fra BO BEDRE

Vi elsker et smukt badeværelse, og det gør I heldigvis også! I år har I særligt været vilde med tips til badeværelset, smarte løsninger og badeværelser i zen: Vi har samlet jeres yndlings!

Laufen badeværelse vask badekar spejl
© Laufen

13 ting, der gør dit badeværelse mere behageligt

Vi har samlet 13 løsninger, der giver badeværelset en skøn atmosfære og plads til både afslapning og stressede hverdagsmorgener. Find de 13 ting her.

Menu badeværelse indretning lampe spejl vask
© Menu

6 smukke lamper

Det kan være svært at finde den helt rette belysning til badeværelset, hvor der sjældent er store mængder naturligt lys. Derfor har vi fundet 6 lamper og tips til, hvordan du finder den helt rette til dit badeværelse. Se dem alle her.

Ferm Living marmor kroge opbevaring badeværelse
© Ferm Living

Opbevaring til badeværelset

Badeværelset er et rum med mange funktioner, så gode opbevaringsløsninger er virkelig en nødvendighed. Og så er det jo blot et plus, hvis de også er pæne. Find 7 skønne bud på opbevaring til badeværelset her.

badeværelse lyserødt klinker
© Rebecca Judd

Flotte og farverige badeværelser

Selvom badeværelset skal være praktisk og funktionelt, behøver det ikke at være upersonligt. Måske trænger dit badeværelse til en farverig overhaling? I så fald kan du lade dig inspirere af 5 farverige badeværelser her.

Georg Jensen Damask håndklæder lyserød egyptisk bomuld
© Georg Jensen Damask

Opgradering af badeværelset på budget

Små detaljer kan gøre en verden til forskel, og I var 5.000, der hentede inspiration til fornyelse af badeværelset til under 500 kr. Fik du ikke artiklen med, eller vil du blot genopfriske hukommelsen, kan du finde artiklen her.

badeværelse indretning udvidelse vask brusebad bruseniche
© Peter Madsen

Nem udvidelse af badeværelset

I er mange, der drømte om at udvide badeværelset for at få et vindue i rummet. Heldigvis stod Lone Barslund klar med tips og tricks til den succesfulde udvidelse. Står du med en ombygning i det nye år, eller vil du bare lade dig inspirere, så kan du finde artiklen her.

Nr. 4 – Nyt bad med svungne former
© Andreas Mikkel Hansen

Spejle til badeværelset

Et spejl er nok én af de vigtigste essentials på badeværelset, men det kan være svært at finde det helt rette. Heldigvis var I vilde med de 10 stilrene spejle, som vi har i artiklen her.

Gubi spejl indretning badeværelse vask klinker messing vandhane
© Gubi

Det skønneste badeværelse i en lækker villa

Familien har nemlig indrettet et hjørne helliget makeup-bord og spejl – og med masser af naturligt lysindfald. Få plads til alt på dit badeværelse – få inspiration til hvordan her.

Jonas Bjerre-Poulsen Norm Architects badeværelse indretning badekar zen
© Jonas Bjerre

Badeværelse i zen

På det helt utrolige badeværelse har arkitekten blandet japansk rumdeling med den nordiske minimalisme. Resultatet er forrygende, og det var I enige med os i! Find artiklen her.

badeværelse indretning vask brusebad bruseniche

Sådan indretter du med planter

Planter og organiske materialer giver varme og liv i indretningen, så det er selvfølgelig et must på badeværelset. Vi har lavet en udførlig guide til, hvordan du på bedst vis bruger det i indretningen. Find den her.