7 skønne bud på opbevaringstilbehør

Gem rodet væk med stilren opbevaring til badeværelset

Kurv i flot design

© Ro

I en flot kurv kan man opbevare masser af forskellige ting i – alt fra magasiner til toiletpapir. Kurven vil også pynte flot i andre af hjemmets rum, hvis du trænger til fornyelse.

30x43 cm., 600,00 kr., Ro.

Badeværelse essentials

© Mette Ditmer

Opbevaring til tandbørster og håndsæbe er uundværligt på badeværelset. Denne flotte serie fra Mette Ditmer findes i flere forskellige flotte farver.

Badserien i farvet glas består af 2 dispensere i forskellige størrelser, bakke, krukke med låg og et tandkrus, Mette Ditmer.

Marmor kroge

© Ferm Living

Hvorfor lægge dine ting i skabe, eller stille dem på gulvet når du kan hænge dem op? De flotte marmor kroge fra Ferm Living findes i forskellige størrelser, og kan bruges til alt fra håndklæder til håndholdte spejle, Ferm Living.

Let opbevaring til småting

© Nomess Copenhagen

Badeværelset er altid fyldt med småting, som man bruger hver dag, og derfor ikke vil pakke for langt væk. Med denne fine multifunktionelle boks fra Nomess Copenhagen kan du fint opbevare dine små ting, uden det roder, Nomess Copenhagen.

Dyb grøn marmor

© Nordstjerne

I et flot skrin kan du opbevare alle dine smykker, plejeprodukter eller hvad end du lige synes. Dette marmor skrin fra Nordstjene vil med sikkerhed pynte flot på badeværelset.

15 x 10 x 5,5 cm., 325,00 kr., Nordstjerne.

Skab orden i skabet

© Normann Copenhagen

Hold orden i dit skab på badeværelset – og gør det med stil! Disse opbevaringskasser fra Normann Copenhagen vil organisere dine ting i skabet på flotteste vis. Kasserne sælges i sæt af tre: 1 stor og 2 små.

Lille: 14 x 25,5 x 16,5 cm.

Stor: 15 x 35 x 27 cm.

Findes i sølv, guld og dyb blå, 398,00 kr., Normann Copenhagen.

Vasketøjskurv fra Hay

© Hay

Et sted til at opbevare vasketøjet er essentielt, og hvis ikke man har plads i et skab, er det vigtigt, at vasketøjskurven er af flot design. Vasketøjskurven findes i 3 forskellige størrelser og er designet af Big-Game.

Fra 199,00 kr., Hay.

Relaterede Artikler