13 fund til dit badeværelse for under 500 kr.

Giv dit badeværelse en skøn makeover med disse accessories.

© Marimekko

Lækre håndklæder

Håndklæder er en god og nem måde at give badeværelset et nyt udtryk. Dette gæstehåndklæde er et pragt eksemplar på, hvordan man kan bringe farver ind i rummet.

Gæstehåndklæde, 75 kr., Marimekko.

Bad essentials
© Zone

Bad essentials

Zone har lanceret serien: Ume. Serien er designet af VE2, og findes i 5 behagelige farver. Seriens navn, Ume, betyder blommetræ på japansk, og er et symbol for elegance og styrke.

Sæbedispenser, 299,00 kr. (vejl.)

Tandbørstekrus, 149,00 kr. (vejl.)

Toiletbørste, 499,00 kr. (vejl.)

Pedalspand, 499,00 kr. (vejl.)

Læs mere her.

© Aquanova

Smukt stilleben

Måske synes en bakke på badeværelset ikke vigtig, men det er en god måde, at organisere de ting du bruger hver dag. Du kan lave dit eget lille stilleben med tandbørstekrus, et stearinlys og et smykkeskrin flot opstillet i bakken. Men det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hammam bakke, 499 kr., Aquanova. Forhandles hos Illumsbolighus.dk.

Bademåtte
© Södahl

Bademåtte

Der behøver ikke ske de helt store forandringer, før badeværelset får et nyt look. Det kan begynde med noget så simpelt som en bademåtte, og denne fra Södahl er et rigtig godt bud på en flot og blød én af slagsen.

50 x 80 cm., 179,95 kr., Södahl.

© Skagerak

Kroge til håndklæder

Nye kroge er en lille – men effektfuld opgradering til badeværelset.

Reflect krog, 325 kr., Skagerak.

Duftlys
© Skandinavisk

En skøn duft på badeværelset

En opgradering af badeværelset gælder både udseendet og følelsen, og med disse små duftlys kommer du et skridt nærmere en wellness følelse.

135,00 kr., Skandinavisk

Vasketøjskurv
© Ferm Living

Vasketøjskurv i fint design

En vasketøjskurv med et blødt og naturligt look er en fin tilføjelse til badeværelset. Denne fra Ferm Living er udstyret med en praktisk hank – på den måde er den nem at hænge på en krog, hvis der ikke er plads på gulvet.

449,00 kr., Ferm Living.

Håndklæder
© George Jensen Damask

Luksus håndklæder

Fra George Jensen Damask finder du nogle af de lækreste håndklæder i 100 % ægyptisk bomuldsfrotté. De er eksklusive, og findes i 9 forskellige farver – så kan du mix & match ligesom du har lyst til.

40 x 70 cm., 150,00 kr., George Jensen Damask.

Håndsæbe
© Tromborg

Lækker håndsæbe

En nem måde at være lidt nyskabende på badeværelset er at købe luksus plejeprodukter. Denne håndsæbe med aromaterapi fra Tromborg er et pragteksemplar på dette.

Vælg mellem en duft af lavendel, ginger eller vanilje, 95,00 kr., Tromborg.

© Mette Ditmer

Nyt badeforhæng

Badeforhænget skal alligevel udskiftes en gang i mellem – hvorfor så ikke vælge dette lækre et i rolige, blålige nuancer?

Badeforhæng, 400 kr., Mette Ditmer. Forhandles hos Illums Bolighus.

© Hay

Småopbevaring på badeværelset

I de små skrin fra Hay kan du opbevare dine småting: Lige fra smykker til vatrondeller. Og i seks forskellige farver burde du kunne finde en farve, der passer perfekt til dit badeværelse.

Bits and bobs, fra 69 kr., Hay.

© H&M Home

Opgrader din sæbedispenser

En sæbedispenser er en lækker og diskret måde at introducere farve til badeværelset. Denne fra H&M Home fås i 4 forskellige farver.

Sæbedispenser, 69,95 kr., H&M Home.

© Ferm Living

Elegant og minimalistisk opbevaring

Hylden fra Ferm Living passer naturligt ind i det moderne badeværelse, og er tilmed perfekt egnet til alt fra skønhedsprodukter til små dekorationer.

Hylde, 449 kr., Ferm Living.