Opgrader dit badeværelse med design til under 500 kr.

Giv dit badeværelse en skøn makeover med disse accessories.

Bad essentials

© Zone

Zone har netop lanceret en ny serie: Ume. Serien er designet af VE2, og findes i 5 behagelige farver. Seriens navn, Ume, betyder blommetræ på japansk, og er et symbol for elegance og styrke.

Sæbedispenser, 299,00 kr. (vejl.)

Tandbørstekrus, 149,00 kr. (vejl.)

Toiletbørste, 499,00 kr. (vejl.)

Pedalspand, 499,00 kr. (vejl.)

Læs mere her.

Bademåtte

© Södahl

Der behøver ikke ske de helt store forandringer, før badeværelset får et nyt look. Det kan begynde med noget så simpelt som en bademåtte, og denne fra Södahl er et rigtig godt bud på en flot og blød én af slagsen.

50 x 80 cm., 179,95 kr., Södahl.

Duftlys

© Skandinavisk

En opgradering af badeværelset gælder både udseendet og følelsen, og med disse små duftlys kommer du et skridt nærmere en wellness følelse.

135,00 kr., Skandinavisk

Vasketøjskurv

© Ferm Living

En vasketøjskurv med et blødt og naturligt look er en fin tilføjelse til badeværelset. Denne fra Ferm Living er udstyret med en praktisk hank – på den måde er den nem at hænge på en krog, hvis der ikke er plads på gulvet.

449,00 kr., Ferm Living.

Håndklæder

© George Jensen Damask

Fra George Jensen Damask finder du nogle af de lækreste håndklæder i 100 % ægyptisk bomuldsfrotté. De er eksklusive, og findes i 9 forskellige farver – så kan du mix & match ligesom du har lyst til.

40 x 70 cm., 150,00 kr., George Jensen Damask.

Håndsæbe

© Tromborg

En nem måde at være lidt nyskabende på badeværelset er at købe luksus plejeprodukter. Denne håndsæbe med aromaterapi fra Tromborg er et pragteksemplar på dette.

Vælg mellem en duft af lavendel, ginger eller vanilje, 95,00 kr., Tromborg.

Relaterede Artikler