Her er 6 smukke lamper til dit badeværelse

Den helt rigtige belysning til badeværelset er essentiel

Råt og industrielt look
© Menu

Råt og industrielt look

Med belysningen på badeværelset, kan du udtrykke din stil. Der er utallige lamper og lysstyrker, der alle på hver sin måde, tilføjer stemning til rummet. Denne lampe er skabt af et mix af forskellige ældre lamper fra det tidlige 20. århundrede. I designet er der også spor af det rå og industrielle look.

Staple Lamp, design af Søren Rose, Menu.

Dekorativ og praktisk
© Agape

Dekorativ og praktisk

Dekorativt og mere dæmpet lys, giver en wellness stemning på badeværelset. Lys, som strømmer frem fra spejlet, er ideelt til at lægge make up i, da lyset bliver ligeligt fordelt fra spejlet.

Eclissi, endnu ikke prissat Agape.

En blød pendel
© New Works

En blød pendel

Selvom fokuseret lys ved vasken eller på spejlet er vigtigt, så er det mindst lige så vigtigt, at have en flot pendel, som oplyser hele rummet. Denne lampe fra New Works giver et blødt lys på badeværelset, og pynter tilmed.

Lanterne Pendel, 1500 kr., New Works.

Ikonisk væglampe
© Louis Poulsen

Ikonisk væglampe

Spejlet på badeværelset er et vigtigt sted at have god belysning. Denne væglampe fra Louis Poulsen kan monteres alene over spejlet eller i par, og findes i forskellige farver, så du kan vælge netop den, som passer din stil bedst.

AJ væglampe, designet af Arne Jacobsen, 4495,00 kr., Louis Poulsen.

Elegant funktionalitet
© La Lampe Gras

Elegant funktionalitet

En justerbar væglampe er guld værd, og denne funktionelle lampe fra La Lampe Gras er et pragteksempel. Designet er industrielt og moderne og kan også bruges i andre rum, hvis man trænger til forandring.

No. 210, 3650,00 kr., La Lampe Gras.

Perfekt lys at spejle sig i
© Light-Point

Perfekt lys at spejle sig i

At kombinere et spejl med en lyskilde er både praktisk og flot. Det giver, selvfølgelig, et fokuseret lys ved spejlet, men oplyser også omkring sig i rummet. Spejlet er designet af Ronni Gol.

Mirror 14.995 kr., Light-Point.