Se stjernekokken Adam Aamanns spiselige have
Her får du også hans bud på nemme, spiselige planter, som du selv kan dyrke.
AfPia Olsen / Living Stories
Rødbedeblade er dekorative og kan spises både rå og opvarmede.
©
Foto: Anitta Behrendt, Styling: Rikke Graff
I den ene krog af haven under to Catalpatræer har Adam Aamann indrettet et madværksted med et par gamle borde. Her står et væld af krydderurter som dild og purløg i potter, mens mynten står nedenfor, lige til at plukke. Morteren fra en rejse til Thailand står klar til at mose krydderurter til brug i olier. En høj buksbom skærmer og skaber et mere intimt rum.
©
Foto: Anitta Behrendt, Styling: Rikke Graff
De taknemmelige valmuer sår sig selv og vokser flittigt på de solrige pletter i haven.
©
Foto: Anitta Behrendt, Styling: Rikke Graff
Blandt urter og planter er der masser af rum til et afslappet sommerliv i liggestolen fra 1940'erne, der er fundet hos Bruun Rasmussen.
©
Foto: Anitta Behrendt, Styling: Rikke Graff