Togo-stol
© Lea Jessen

Kom med indenfor i filmparrets forvandlede funkishus fyldt med farver og x-faktor

En 70’er-funkisvilla i Nordvest på 220 m2 danner rammen for instruktør Casper Balslev og kostumier Camilla Nordbjergs sammenbragte familie. Her er der plads til store armbevægelser og leg med former og farver i indretningen. Pladsen til deres voksende familie, panoramaudsigten til Utterslev Mose og den relativt korte afstand til byen gør, at de stortrives her.

Parret købte huset af familien, der havde opført det i 1973.

Oprindeligt havde det været et gult murstenshus, men de tidligere ejere havde fået huset pudset op i hvidt, nogle år inden Casper og Camilla overtog det, og det havde derfor fået et markant mere moderne look.

– Vi kan godt lide de hvide flader med de sortmalede karme og konstruktioner; det er moderne funkis, der møder 70’er-villaen, siger Casper.

Huset var i sin tid blevet indrettet med lidt store armbevægelser, og der var både gildesal og sauna, da familien overtog huset. Det er siden da blevet delvist renoveret.

Der er lavet nyt badeværelse i underetagen, og gildesalen er blevet til en hjemmebiograf, som familien bruger næsten dagligt.

Alle værelser er blevet opdateret, og terrassen har fået nyt gulv og glashegn.

Parret ser frem til at kunne fortsætte med renoveringerne i husets ånd.

– Vi kan godt lide husets energi og originale stil. Vi vil gerne bibeholde charmen, også ved fremadrettede renoveringer, fortæller de.

Indretningen i hjemmet ændrer sig løbende.

Den skal først og fremmest være funktionel, og det er vigtigt for parret, at alt skal kunne bruges, så der er plads til både børn og hund.

Ellers kan parret godt lide, at stilen er meget spontan, og der har været særligt fokus på at få masser af farver ført ind i huset.

De elsker begge farver, former og detaljer, og det hele må gerne være lidt humoristisk og uperfekt.

Parrets kreative virke skinner tydeligt igennem i deres indretning.

– Farver sætter en stemning, så vi har ikke mange hvide vægge og flader.

Vi arbejder begge med filmproduktion til daglig, og her prøver vi altid at tilføje farver, dybde og tekstur til scenen, så vi har nok lidt ubevidst overført denne tanke til vores eget hjem, fortæller Casper.