Tilbehør Grønne arancini med mojo verde Den perfekte snack til både hverdag og fest! Af Gitte Heidi Rasmussen — 19. juni 2022 © Stine Christiansen Grønne arancini med mojo verde Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Arancini ⅓ spsk. olivenolie 8⅓ g smør ⅓ bananskalotteløg 50 g risottoris ⅓ dl tør hvidvin ¼ l bouillon ⅓ bdt. bredbladet persille 41 g spinat salt og peber 16 g revet parmesan 33 g mozzarella i små tern 16 g rødkit, fx taleggio mel ½ æg 33 g rasp ¼ l vindruekerneolie Mojo verde ⅓ lille bdt. bredbladet persille Blade fra fem stilke oregano ⅓ fed hvidløg ⅓ grøn peberfrugt ⅓ tsk. spidskommen ½ spsk. sherryeddike ⅓ dl olivenolie Sådan gør du: Sautér finthakket skalotteløg i smør og olie ved lav varme, tilsæt ris, og sautér endnu et par minutter. Hæld hvidvin over, og kog ind til det halve. Tilsæt bouillon, og lad det simre ca. 25 min. for svag varme. Rør jævnligt. Findel persille og spinat, og rør det i risottoen. Smag til, og vend til sidst osten i. Sæt den til afkøling, og tril den til 32 små kugler. De kan laves dagen før. Vend kuglerne i mel, dernæst sammenpisket æg og til sidst rasp. Varm olien op i en gryde, og steg kuglerne 8-10 stk. ad gangen, til de er gyldne og sprøde. Findel persilleblade, oregano, hvidløg og peberfrugt i tern i en multihakker eller foodprocessor. Krydr med spidskommen, sherryeddike, salt og peber, og rør olien i. Servér mojoen til de nystegte varme arancini. LÆS OGSÅ Forret Stegte blæksprutter med citronmayonnaise og sprød salat med vinaigrette Relateret Tilbehør Siciliansk forret: Grillet caponata med pinjekerne og basilikum Tilbehør Elsker du fennikel, så skal du prøve denne nye salat Tilbehør Brød bagt på grill med pisket hvidløgssmør Hovedret Muslingesuppe med urter og safran-aioli Tilbehør Grøntsager på grill med gremolata Tilbehør Vaniljesyltede ferskner med citron og kardemomme