
Dette nemme bordtrick vil løfte både morgenmad og middag til noget helt særligt
Måske du også har lært, at man ikke må lege med maden. Men den regel kan du godt glemme. I hvert fald at dømme ud fra denne tendens, der er blevet et hit blandt mad- og smørelskere på sociale medier. Og det ikke kræver meget at efterligne derhjemme.
Af — 01. august 2025Ligeså vel som tendenser præger både tøj og mode, præger tendenser også den mad, vi serverer og spiser.
Om så det er den virale Dubai-chokolade, is serveret i metalskåle, salater anrettet i tern eller den nu famøse BMO (bolle med ost, red.), så bliver nogle tendenser og madvarer så populære, at de gennemsyrer sociale medier og endda får supermarkeder til at melde udsolgt.
En af de tendenser, der lige nu er særligt populær, er smør. Ja, et kondiment mange måske ellers tager for givet som en must på middagsbordet, men som altså de seneste år er blevet en af hovedattraktionerne til middage og morgenmad. Ikke bare fordi smørret for mange er lækkert i sig selv, men fordi det kan serveres på utallige, lækre måder.
Først var det Frederik Bille Brahes café Atelier September, der var med til at gøre pisket smør til den helt store madtendens, der endda gerne måtte blive serveret som overdådige smørtårne, der næsten gav øjnene diabetes ved synet.