Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Romkugler for voksne

Glem alt om bagernes ditto ved samme navn. De hjemmelavede er uimodståelige. Rullet i kakao som her eller vendt i chokolade-krymmel eller revet chokolade.

© Anders Schønnemann

Giver ca. 12 stk.

chokolade 50 g mørk
marcipan 250 g
smør 25 g blødt
dessertkirsebær 10-12 stk. Amarena

Smelt chokoladen. Bræk marcipanen i mindre stykker, og put det i en skål. Hæld chokoladen over, og rør eller ælt sammen. Tilsæt smørret, og ælt sammen. Skær kirsebærrene over en gang eller to, og vend dem i marcipanen. Form marcipanen til kugler, og rul dem i kakao. Opbevar i køleskabet.

Relaterede Artikler