Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.
Med venlig hilsen, May Kjærsgaard, Digital redaktør
15 g. Pektin (eller “geleringspulver til marmelade”)
25 g. sukker
250 g. hindbærpuré
250 g. sukker
35 g. glukosesirup
35 g. honning
Ca. 1⁄4 tsk. citronsaft
Sukker til rulning
Sådan gør du:
Bland pektin og 25 g sukker i en lille skål. Kom puréen i en gryde, tilsæt pektin-sukker-blandingen, og bring det hele i kog.
Tilsæt så resten af sukkeret, glukosen og honningen, og lad det koge til 105°. Mål efter med et termometer. Tilsæt citronsaft, og bland det hele rundt.
Hæld blandingen i en form (ca. 18 x 18 cm) foret med bagepapir eller i en ramme i et ca. 2 cm tykt lag. Lad blandingen køle helt af, før den skæres i passende stykker, der vendes grundigt i sukker.