Opskrift på risalamande med kirsebærsauce
© Stine Christiansen/Skovdal Nordic

Opskrift på klassisk kirsebærsauce

Ingen risalamande uden kirsebærsauce! Her får du opskriften på en klassisk udgave, du ikke vil fortryde.

Kirsebærsauce

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge:

  • 116 g syltede kirsebær
  • lagen fra kirsebærerne
  • ⅓ dl kirsebærvin
  • ¼ dl sukker
  • ¼ dl vand
  • ½ tsk. majsstivelse

Sådan gør du:

  1. Bring lagen fra kirsebærrene i kog sammen med kirsebærvin og sukker.
  1. Lad koge ind til det halve, tilsæt kirsebær, og kog op.
  1. Rør majsstivelse ud i koldt vand, og hæld jævningen i saucen under omrøring.
  1. Kog endnu 1 min. Smag til.