Julemad Julevafler med et twist Server de klassiske vafler med en luftig skovbærskum og spis dem juleaftensmorgen. Af Marie Melchior — 01. december 2020 © Foto: Pernille Greve, Opskrift: Marie Melchior, Styling og design: Lone Monna Julevafler serveret med skovbærskum 10-12 stk. Det skal du bruge: Dej 350 g hvedemel 3 tsk. bagepulver 1⁄2 tsk. salt 1 spsk. vaniljesukker 75 g sukker 2 æg 1 dl solsikkeolie 5 dl mælk Skovbærskum 1⁄2 dl piskefløde 2 spsk. florsukker 3 spsk. skovbærsyltetøj Pynt Solbærstøv Sådan gør du: Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Kom vaniljesukker og sukker i skålen med melblandingen. Tilsæt æg og olie. Pisk dejen sammen med en håndmikser. Hæld mælken i, og pisk til en ensartet dej. Tænd vaffeljernet, og bag vaflerne. Pisk fløden til skum. Vend florsukker og syltetøj i skummet. Servér vaflerne med skovbærskum, og pynt med solbærstøv. Relateret Julemad Klassisk italiensk julekage med syltet pomerans og portvin Julemad Sønderjyske småkager: Opskrift på Gode Råd Julemad Nøddekage à la Fragilité med hvid chokolademousse Julemad Søde, velkrydrede juleboller med nougat Julemad 1 dej og 4 slags lækre småkager Julemad En spektakulær juledessert med chokolademousse og appelsiner