Julemad Julevafler med et twist Server de klassiske vafler med en luftig skovbærskum og spis dem juleaftensmorgen. Af Marie Melchior — 01. december 2020 © Foto: Pernille Greve, Opskrift: Marie Melchior, Styling og design: Lone Monna Julevafler serveret med skovbærskum 10-12 stk. Det skal du bruge: Dej 350 g hvedemel 3 tsk. bagepulver 1⁄2 tsk. salt 1 spsk. vaniljesukker 75 g sukker 2 æg 1 dl solsikkeolie 5 dl mælk Skovbærskum 1⁄2 dl piskefløde 2 spsk. florsukker 3 spsk. skovbærsyltetøj Pynt Solbærstøv Sådan gør du: Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Kom vaniljesukker og sukker i skålen med melblandingen. Tilsæt æg og olie. Pisk dejen sammen med en håndmikser. Hæld mælken i, og pisk til en ensartet dej. Tænd vaffeljernet, og bag vaflerne. Pisk fløden til skum. Vend florsukker og syltetøj i skummet. Servér vaflerne med skovbærskum, og pynt med solbærstøv. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge