Julemad Hjemmebagte kanel-knækbrød Sprødt julebag med masser af fuldkorn. Af Lone Kjær — 10. december 2019 © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Kanelknækbrød Ca. 20 stk.Hjemmebagt knækbrød med kerner, kanel og masser af fuldkorn. Vi udstikker dejen til julestjerner og nyder de sprøde knæk med lidt smør og ost. Det skal du bruge: 75 g grovvalsede havregryn 225 g frø, fx en blanding af sesamfrø, hørfrø og solsikkefrø 1 tsk. bagepulver 150 g fuldkornsdurummel 150 g hvedemel 1 spsk. stødt kanel 2½ tsk. salt 1 dl olivenolie 2 dl vand Sådan gør du: Rør alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt vand og olie, og ælt dejen sammen. Del dejen i to, og rul den ud mellem to stykker bagepapir penslet med lidt olivenolie. Udstik dejen til stjerner, eller skær den ud, som du nu synes, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag knækbrødene ved 180° varmluft i ca. 15 min., til de er sprøde og gyldne. Afkøl dem, og opbevar dem i en kagedåse. Relateret Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Bagværk Opskrift på hjemmebagt sandwichbrød Julemad Opskrift på Christmas Cocktail Julemad 1 dej, 4 lækre julesmåkager Julemad Opskrift på marcipansnebolde med praliné Julemad Opskrift på Red velvet cookies