Chokolademandler med hindbær og salt

Let ristede mandler overtrukket med mørk chokolade tilsat flagesalt og vendt i frysetørret hindbærpulver. Juleslik af den sunde, men superlækre slags - og en perfekt lille værtindegave!

Med kun fire ingredienser og en lille smule fingersnilde kan du lave dine egne smadderlækre chokoladeovertrukne mandler. Disse er med mørk chokolade, salt og hindbær, men mulighederne er uendelige. Prøv f.eks. at rulle mandlerne i kakaopulver, lakridspulver eller andre typer frysetørrede bær.

Ingredienser

50 g mandler 50 g mørk chokolade 1 nip flagesalt 3-4 spsk frysetørret hindbærpulver Mængde: 4-6 personer

Fremgangsmåde

Smut mandlerne, og rist dem i ovnen i ca. 5 min ved 200 grader. Lad mandlerne køle helt af.

Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og rør salt i. Dyp mandlerne i chokoladen, og fisk dem op med en gaffel. Placer mandlerne på et stykke bagepapir, og lad dem ligge et øjeblik, så chokoladen størkner en smule, men stadig klistrer. Rul dem frysetørret hindbærpulver. Tip: Du kan pulverisere frysetørrede hindbær ved at ‘rive’ dem gennem en si.