Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Tun med wasabi

En spændende opskrift med et stærkt pift.

© bobedre.dk

Opskrift til 4 personer

frisk tunfisk 500-600 g i 2-3 tykke skiver
olivenolie til pensling
sesam- eller nigellafrø sorte

Dressing
wasabipulver 1 spsk.
vand 2 spsk.
riseddike 1 spsk.
dijonsennep 1-2 tsk.
olie 4 spsk.

Tilbehør
spinat- eller salatblade spæde
grønne asparges 4-6 stik, skæres på skrå i papirtynde skiver (ligesom mandelflager).

Frisk tun bør ikke gennemsteges, den skal være en smule rosa indeni. Skær skiverne i passende bider, pensl dem med olie, og drys med lidt sesam- eller nigellafrø. Grill dem i ca. 2 minutter. Ryst eller pisk dressingen sammen, og server den til fisk og salat.

Relaterede Artikler