Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Tortilla a la pizza

Hvad får man ud af at mikse det bedste fra det mexicanske- og det italienske køkken? Vi har fået en tortilla a la pizza ud af det!

© Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær - Supernem aftensmad – det mexicanske køkken møder det italienske.

Tortilla a la pizza

4 personer.

Det er vildt nemt at lave tortillapizzaer, og de smager supergodt en aften, hvor maden gerne må være enkel. Pizzaerne toppes med sæsonens søde majs, babyspinat og chili.

Det skal du bruge:

Tortilla a la pizza

  • 8 fuldkornstortillaer
  • 1 dl tacosauce, medium
  • 2 stykker hel mozzarella
  • 200 g chorizopølse
  • 100 g fetaost i tern
  • 8 kviste frisk rosmarin
  • Flagesalt og peber

Majssalsa

  • 2 majskolber
  • 1 rød chili
  • 100 g babyspinat

Sådan gør du:

Tortilla a la pizza

  1. Fordel tortillaerne på bageplader med bagepapir.
  2. Smør tacosauce på tortillaerne.
  3. Findel mozzarella, og skær chorizo i skiver.
  4. Fordel mozzarella, chorizo og smuldret fetaost på tortillaerne. Hak rosmarin, og drys over. Krydr med flagesalt og peber.
  5. Bag tortillapizzaerne i ovnen ved 225° i 8-10 min.

Majssalsa

  1. Fjern de yderste blade af majsene, og kog dem i ca. 5 min.
  2. Afdryp majsene, og skær majs fra kolberne.
  3. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint.
  4. Skyl og slyng babyspinaten tør.
  5. Vend majs med chili og spinat, og top pizzaerne med salsa før servering.
  6. Fold dem sammen, og nyd dem.

Relaterede Artikler